Steeler Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 значи искам да вклуча една камера кам USB порт-а но ми я разпознава като unknown device ... дъното ми е GB 7N400L nForce 2 ... c USB 2.0 , Win XP SP1 ... трябва ли да слагам още някакви драйвъри и какви или по какав начин може да се оправи ... чух че подкарването на USB-to на nForce 2 било доста предизвикателно ... предварително 10x за помоща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 значи искам да вклуча една камера кам USB порт-а но ми я разпознава като unknown device ... дъното ми е GB 7N400L nForce 2 ... c USB 2.0 , Win XP SP1 ... трябва ли да слагам още някакви драйвъри и какви или по какав начин може да се оправи ... чух че подкарването на USB-to на nForce 2 било доста предизвикателно ... предварително 10x за помоща <{POST_SNAPBACK}> Май ще ти трябват драйвери, щом не ти го открива ХР-то...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted July 23, 2004 Author Share Posted July 23, 2004 драйверите кам дъното за USB-то сам ги сложил ... но не помага много .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 драйверите кам дъното за USB-то сам ги сложил ... но не помага много .. <{POST_SNAPBACK}> Каква ти е камерата, имаш ли правилните /последните/ драйвери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted July 23, 2004 Author Share Posted July 23, 2004 проблема не е в дривер-ите на камерата тъй като я пробвах на PC c Win XP без никакви update-и и се разпозна без проблеми ... докато при мен ..неможе да я разпознае ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 проблема не е в дривер-ите на камерата тъй като я пробвах на PC c Win XP без никакви update-и и се разпозна без проблеми ... докато при мен ..неможе да я разпознае ... <{POST_SNAPBACK}> Kolkoto i neveroiatno da ti se struva vzemi si instalirai za taia kamera drivers : )) triabva da pomogne ako usb-to ti e instalirano pravilno : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted July 23, 2004 Author Share Posted July 23, 2004 ami instaliral sam driveri ... ;P i vsi4ko neobhodimo za neq ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Много ми е спешно въпроса ми е един и за това не мисля че ще се наложи да отварям цяла тема и за това пиша тук...та имам мп3 плейър и го включвам в USB-то отзад ама кат искам да изтрия песен ми казва че е защитена и немога....до ся тоя проблем не съм го имал никога не ми е казвала тая глупост....цъкам на песента гледам Protected : NO та някой с идеи?!??Моляви много е спешно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Виж в BIOS-a ако имаш няква Юесби опция на колко си ги нагласил - 2, 4,8 ( ако изобщо си ги нагласил ). Аз имам такава опция при която мога да ги изключа всичките. Провери и ти. Няма гаранция че и твоя ще има ама опитай все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Виж в BIOS-a ако имаш няква Юесби опция на колко си ги нагласил - 2, 4,8 ( ако изобщо си ги нагласил ). Аз имам такава опция при която мога да ги изключа всичките. Провери и ти. Няма гаранция че и твоя ще има ама опитай все пак. А да забравих да кажа че със Софтуеъра съм на ВИЕ така че ако може да обяснявате като на улигофрен ще помогне.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 А да забравих да кажа че със Софтуеъра съм на ВИЕ така че ако може да обяснявате като на улигофрен ще помогне.... Не говорех за твоя проблем обаче . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Много ми е спешно въпроса ми е един и за това не мисля че ще се наложи да отварям цяла тема и за това пиша тук...та имам мп3 плейър и го включвам в USB-то отзад ама кат искам да изтрия песен ми казва че е защитена и немога....до ся тоя проблем не съм го имал никога не ми е казвала тая глупост....цъкам на песента гледам Protected : NO та някой с идеи?!??Моляви много е спешно!!! Player-а да не е с SD карта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Player-а да не е с SD карта? Не май...ама на него нищо си му нямаше....значи до преди 2 седмици си го вкарвам(плейъра) и мога да си трия и всичко си е ок....ся взимам нова батерия слагам го и гледам че не може....сигурно съм направил нещо незнам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Не май...ама на него нищо си му нямаше....значи до преди 2 седмици си го вкарвам(плейъра) и мога да си трия и всичко си е ок....ся взимам нова батерия слагам го и гледам че не може....сигурно съм направил нещо незнам.... пробва ли да го форматираш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.