Ferante Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Интересува ме колко ваши нетни месечни заплати бихте заделили за автомобил 2-ра ръка. Например, на мен ми се вижда безсмислено да заделя повече от 4 до 6 месечни нетни заплати. Моля, не споменавайте нито колко получавате, нито абсолютна стойност на автомобила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Интересува ме колко ваши нетни месечни заплати бихте заделили за автомобил 2-ра ръка. Например, на мен ми се вижда безсмислено да заделя повече от 4 до 6 месечни нетни заплати. Моля, не споменавайте нито колко получавате, нито абсолютна стойност на автомобила. ами зависи, за тва дето искам и 600 няма да стигнат....но сега и с 3 ще се получи(бая остаряха тия модели) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenit-e Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Преди години дадох 8-9 нетни заплати за автомобил 2-ра употреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 28, 2012 Author Share Posted March 28, 2012 9 заплати са твърде много, освен ако не става дума за почти нов автомобил във високия клас Хайде още някой да пише, за да изградим по-реална картина какви автомобили карате спрямо доходите ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Аз дадох около 5, но автомобила беше втора ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 9 заплати са твърде много, освен ако не става дума за почти нов автомобил във високия клас (И)бахти и дохода. Малко е относително, защото в един период от живота си бих отделил едно, в друг - друго. Освен това за сегашния си автомобил първоначално отделих няколко заплати, почти веднага след това отделих още толкова за добавяне на известни "екстри", от които спокойно можех да се лиша, защото не касаеха безопасността и сигурността...нямам предвид редовната първоначална подмяна на всички ремъци, течности и др. консумативи, което е почти задължително всеки да направи, когато си е купил втора ръка автомобил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 4-6 е разумното според мен. Друг е въпроса обаче, че при намаляване цената за покупката се стига до един момент, в който сумата за поддръжка става непренебрежима...дори с горивото с тези цени също е от значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Аз започнах да мисля за нова кола и те вдигнаха всички горива с по 1 пачка пари. Отказах се и реших да си карам стария таралясник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 [quote name='Ferante' timestamp='1332174269' post='1495514756'] Интересува ме [b]колко ваши нетни месечни заплати[/b] бихте заделили за автомобил 2-ра ръка. [/quote] Тук е мястото да попитам - ако на Чефо му предложат едно 12 цилиндрово червено ферари, пък макар и втора употреба, колко годишни заплати е готов да даде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Тук е мястото да попитам - ако на Чефо му предложат едно 12 цилиндрово червено ферари, пък макар и втора употреба, колко годишни заплати е готов да даде? Все още не съм усвоил фотосинтезата и за това ще кажа николко. Щото и да ми го подарят пак не мога да го карам. Ако питаш дали съм готов да дам при положение, че дохода ми го позволява...бъди сигурен, че тва ще е първата играчка, която ще си купя, каквото и ще да ми струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.