KenwooD Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Тая седмица играчите са супер тапанари.С Кембала беше най яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Гина е адската :о) Супер много ме кефи. Не знам защо не срещнах нито едно положително мнение за нея от тези, които изчетох. :о) За другите какво да ви кажа: Диди не знам си коя е просто една аругантна овчица. Елементарна жена избиваща си комплексите, за съжаление обект на медийно внимание, та ни се налага да я траем доста честичко. Лично за мене всяко нейно появяване по телевизията е кошмар. Бони ... ох, леле-мале ... тази жена друго освен това, че е супер отворен, откровен човек, друго не казва ... То хубаво ... може да е такава ама нека го и докаже :о) Онази политичката ... Не знам, доста е сухичка. Сериозна и не ми допада. Но днесшното и представяне преди предаването беше меко казано банално. Отново с детенцето ... "аз правя всичко за нея". Бла-бла. Колко изтъркано. Силвенцето е симпатична, но за съжаление по-сдържанка и няма да прави шоу ... Не е дадено на всекиго, какво да е прави. :о) Толкова от мене ... няма да ви отегчавам повече с писанията си :о) приятно гледане на шоуто! :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 и аз съм на мнение че със кембула 2те седмици беше най-яка иначе много се нерва на гина а за тази седмица кво да кажа 5 жени повечето не ме кефят да не кажа всички тая бони бтв ми мяза на муж и наистина е по-черна от негура съсед на имаго (не че го знам ) аз лично сум за оная от риск печели риск губи най ми допада! а и бтв сменете коментарите опд снимките че някво такова пичка и отдолу станимир гумов е супер пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 леле ма то 80% от тия са супер ****** то тва предаване по4на нещо да запада не 4е някога е било добро ,то с тоя водещ едит : 100% - промених си мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Абе че са много глупави 4 от участничките спор няма(петата прилича на овца), ама и с въпросите бая ги забиваха. Това май за шоу се прави- да ги изкарат дори и по-тъпи от колкото са. Не че иначе не достатъчно. Дори забелязах при две от момичетата, че за финалните реплики си имаха пищови.... А всъщност не казаха нищо трудно запомнящо се. <{POST_SNAPBACK}> Че то може ли по-тъпи бе ? Оня първия въпрос на оная циганката (да бе знам, че се казва Бони) за конската опашка и тя го сбърка бе. Ми тва и децата в първи клас го учат и го знаят. То бива да е тъпа и ограничена без обща култура ама и лелките пред тоалетните го знаят това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Не съм казвал, че абсолютно всички въпроси са били безумно трудни трудни. Казвам, че като цяло бяха една идея по-трудни от обикновено. Освен това се замислям и по още един въпрос- Абе не забелязвате ли че се изреждат всички гости от "Сблъсък"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Освен това се замислям и по още един въпрос- Абе не забелязвате ли че се изреждат всички гости от "Сблъсък"? <{POST_SNAPBACK}> Това е щтото вече са минали с отличен6(а някой и на горе) изпит за кибритлий, психопати, кречетала и тнт някой даже са със степен Г.И.Н.А(ще рече че са освидетелствани) Така че от Вот на доверие що да си търсят разни непроверени скандалджий. Даже може Иван и ндрей да са му препоръчали някой на Слави(нали са приятели) За в бъдеще можем да очакваме-Венета Райкова, Дияна Великова, Сашка Васева, Евгений Минчев и ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Imago, повечето от изброените от теб личности имат твърде добра репутация за да се излагат по този начин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 tezi novite koito sa sega, boni i onaa deto e 2ra i onaa rusata sa mnogo qki, tazi sedmica 6te e dobra, 6te ima dosta material. A za onezi......poslednata i purvata nqma da govora.....super zle!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Imago, повечето от изброените от теб личности имат твърде добра репутация за да се излагат по този начин! <{POST_SNAPBACK}> Тва ние много добре си го знаем,аз само си мечтая. Ама наистина щеше да е добре да участват нали. П.П те повечето имат и достатъчно пари за да не им се налага да участват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Imago, повечето от изброените от теб личности имат твърде добра репутация за да се излагат по този начин! <{POST_SNAPBACK}> евгени минчев е тъ.а п...а и ако се яви в тва предаване ще се разбия да гледам как го ебават всички сигурен съм че процентът му на доверие ще 0.1% еа само пе...и ще гласуват за него сигурно дано се пробва тва го.е.о! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 toa pa, to negovia vot 6te e -99.999 weeee .....haahaaaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 евгени минчев е тъ.а п...а и ако се яви в тва предаване ще се разбия да гледам как го ебават всички сигурен съм че процентът му на доверие ще 0.1% еа само пе...и ще гласуват за него сигурно дано се пробва тва го.е.о! <{POST_SNAPBACK}> Никакъв шанс. Той нали прави некви "светски" партита, на който поканата е по 2000 лв. И е фрашкан с пари ч******я мръсен. За кво му са некви 6-7000 лв дет я ша ги спечели накрая я не. Единсвения ни шанс е да направят една седмица само със звезди и наградата да я дарят за някай дом.(еее тва верно е идея бе. те нали постояно се правят такива неша. Някой знае ли меила на предаването да им пиша, да го предложа. Ще бъде върха а ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 ае да ви питам заслужава ли си да гледам повторението днес или да спя а ? как беше? имаше ли шоу? стана ли бой? мокри фанлеки? а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 ае да ви питам заслужава ли си да гледам повторението днес или да спя а ? как беше? имаше ли шоу? стана ли бой? мокри фанлеки? а? <{POST_SNAPBACK}> spi pylna boza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Абе тия от вот на доверие са се сбъркали-как могат да съберат толкова много овце на едно място и да не им сложат пастир/представям си Кембъла с гега и ямурлук да пее-"Когато бях овчарче........" /. Тая седмица ще е много тъпа както върви и единственото обяснение което аз си давам за това е че никоя от тия овци там/особено бони или диди/ не би се съгласила да участва в шоу с някой як пич, който ще ги спука от базици и затова са само жени събрани. Вие какво мислите по въпроса? P.S. Лошото е, че както се развиват нещата ще трябват да им сложат въпроси от букварчетата че днеска бяха много трагични миличките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prass Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Вота тая седмица ще е малко скука щото са пуснали някви тъпи крави да ми се занимават с въпросчета който са много сложни за тях.Единствено оная изкукуригалата Гина си позволява да репликира на всяка една от съперничките си...другите са пълна боза,то като няма кой един готин лаф да каже няма смисъл да се гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Samo Boni!!!!! Ostavjam nastrana elementarizmite, che "jitnia klas" bil simvola na prabalgarite i che vav "Velikiat diktator"Chaplin imitiral Musolini, ami kak ne pozna po teoria na verojatnostite pone edin veren otgovor-na vseki vapros ima 33% shans? Karaj, da e jiva i zdrava....te i drugite ne sa koj znae kakvo (izkljuchvam Pandelieva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Имам чувството че накрая всички ша са с отрицателни резултати и в касата ще имат 3000 лева в най-добрия случай! Всичките са супер :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 уф тая седмица наистина щер е мнго заспало. аз вече си изядох ушите че гина спечели, ама ся виждам че не е имало никакъв смисъл.л ако гъмов беше спечелил не го виждам как щеше да издържи на всичката тая простотия. тея всички девойки са супер зле и по акъл и по държание. по акъл само тая последната малко ми се струва че има нящо в главата. дидито - тва е няква гавра да я пуснат в това шоу. нека си седи при нудисткия х*й на искрен пецов и да се прави на олигофренка там. много ме издразни като каза че била и добра майка и голяма купонджийка, а гарелов като я пита кой и гледа детето тя вика че няква жена го гледала. егати майката дето е... аз съм за силвето, най-симпатична ми е. и някой беше казал че е от на къцито момичетата : бъркате я, тази беше при любо ганев, а тая от къцито е зле,зле,зле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 уф тая седмица наистина щер е мнго заспало. аз вече си изядох ушите че гина спечели, ама ся виждам че не е имало никакъв смисъл.л ако гъмов беше спечелил не го виждам как щеше да издържи на всичката тая простотия. тея всички девойки са супер зле и по акъл и по държание. по акъл само тая последната малко ми се струва че има нящо в главата. дидито - тва е няква гавра да я пуснат в това шоу. нека си седи при нудисткия х*й на искрен пецов и да се прави на олигофренка там. много ме издразни като каза че била и добра майка и голяма купонджийка, а гарелов като я пита кой и гледа детето тя вика че няква жена го гледала. егати майката дето е...аз съм за силвето, най-симпатична ми е. и някой беше казал че е от на къцито момичетата : бъркате я, тази беше при любо ганев, а тая от къцито е зле,зле,зле... <{POST_SNAPBACK}> а май си прав аз го бях казал сериозно ли не е от куци е като се замисля си прав мерси за поправката баси тая винаги съм си мислел че е от къзи докато ся не ме светна и не се сетих за ганев 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Тая седмица наистина е много тъпо.Никва агресивност няма,никви закачки! Чак взеха да си подаряват някви книги!Хахахаххахахахха видяхте ли го тоя Гарелов хахахха оная певицата го покани на танц!хихих( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 3, 2004 Author Share Posted August 3, 2004 Наистина е тъпо тази седмица... Но аз като изтъкнат Гиномразец не мога да не се изкефя как всички (+ Гарелов) мачкат и затапват тъпата Гина. Нека и като е проста и дразни 87% от зрителите на BTV да мре в тръстиката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Наистина е тъпо тази седмица... Но аз като изтъкнат Гиномразец не мога да не се изкефя как всички (+ Гарелов) мачкат и затапват тъпата Гина. Нека и като е проста и дразни 87% от зрителите на BTV да мре в тръстиката! <{POST_SNAPBACK}> И мене много ме дразни тая Гина.Никой да не гласува за тая патка!! .Най ме кефи тая Силвия ли ква беше(дето работеше при Къци). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 3, 2004 Author Share Posted August 3, 2004 Никой да не гласува за тая патка!! Че то едва ли има някой здравомислещ от тоя форум който да го стори това. Ако все пак има, да се обади че да има на кой да се посмеем от сърце *edit още не съм изгубил надежда за paranoia.com, може и той да е the chosen one Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.