Jump to content
BulForum.com

Вот на Доверие

sMARTBomber

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Днес Кембъла беше в шоуото на Слави и ми се видя доста точен и много начетен човек. Обаче ми направи впечатление това, което каза, че са карали по сценарии. Демек всичките тия глупусти, които ги изсипа по адрес на останалите са си били предварително планувани...

Обаче ми направи впечатление това, което каза, че са карали по сценарии.
Аз не чух да го казва директно, но може би се бъркам.

Ама да ви питам аз. Вие как не ви е срам да обиждате Гина?!? Тя е чaст от Калифорнииската институция по сексология! ЕДИНСТВЕНАТА В СВЕТА! Как не ви е срам?!? Т'ва е жената с най-яко тяло дето съм виждал. Бива ли таката работа? Аз мислех че тука има интелигентни хора. Малко е избухливо момичето, ама така са по-силните, така са ЛИДЕРИТЕ!!! Хитлер знаете ли от колко малко се е палил. Ми да... ей, така за едното нищо. Тя и Гинчето е така - един сексуално активен Хитлер. Айде, моля ви оставете момичето... тя е ПИЧ!!!*

*Всичко което току ще прочетохте беше пълна пародия на мнението ми за Гина! :rolleyes:

оле тая е много зле накрая като си дигна и блузата за ква се мисли за красива? а като почна да пее майко изкара ми ангелите мноого ма мнооого зле хич не и утива!

moita klasna uchastvashe i sym mnogo gord che specheli 2 poredni sedmici a tretata sedmica q precakaha s trudni vyprosi i mal shans :) inache sega predavaneto e super qko ... samo se karat shou da stava be.. .qko beshe kogato uchastvaha spesn i onaq vasa mnogo se karaha

мисля че е по-яко когато участие повече изветни личности те си позволяват повече и става по-голямо шоу!но пък те като участват просто някак си винаги печелят зрителските симпатии и за другите не остава шанс

уф тая гина утре ако победи ша си изям ушите

Моля ти се, не говори така, че ако стане...

Вие представяте ли си, да я гледаме още една седмица тая луда ?

Що не хора.Аз пък ша се рамажа ако победи.Много ми е интересно кой ще пребие следващата седмица. :evil Нали все пак трябва да има сеир.Макар,че и на мен ми е много противна. :sick :evil

Другата седмица тоя чекиджия Гарелов няма да си извади ръката от джоба. А Гина как извади 10лв. и каза - "Викнете Алекс от поддръжка да купи уиски и пица да се почерпим". С ДЕСЕТ ЛЕВА!!! Чак мен ме хвана срам!

Specheli Gina i tova koeto ma razbi beshe kato si izkara pari ot sutiena za da kupat uiski=> tq e ciganka :)

P.S. Za drugata sedmica sa samo JENI i sha e mn qko

Само като я видиш как се облича и ти е ясно, че е няква от ромското съсловие :sick

ot novata partida u4astnici koito sa samo JENI vsi4kite ne mi xaresvat. Samo ciganki,samo 6te mi interesno koi 6te pobedi,samo proqvqvam leki simpatii kam BONI za6toto e pevica i e izvestna gore dolu. :)

ot novata partida u4astnici koito sa samo JENI vsi4kite ne mi xaresvat. Samo ciganki,samo 6te mi interesno koi 6te pobedi,samo proqvqvam leki simpatii kam BONI za6toto e pevica i e izvestna gore dolu. :)

Бе тая е по-черна от негъра от съседния вход бе.

Абе че са много глупави 4 от участничките спор няма(петата прилича на овца), ама и с въпросите бая ги забиваха. Това май за шоу се прави- да ги изкарат дори и по-тъпи от колкото са. Не че иначе не достатъчно. Дори забелязах при две от момичетата, че за финалните реплики си имаха пищови.... А всъщност не казаха нищо трудно запомнящо се.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...