Gamen Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Хора, това в което се уверихме тази вечер, е че трябва да се храним редовно, за да не изглеждаме като напълно побъркани Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 28, 2004 Author Share Posted July 28, 2004 Ето какво пише за "Нещото" (The Thing) : Kазва че е щастливо омъжена, съпругът й има строителна фирма и той я издържа. Има две деца – Костадин и Крум. Учила е клинична психология в Сърбия, не е завършила. В момента иска да специализира. Прави се на тайнствена и затова не иска да разкрива много от биографията си.Твърди, че е «влюбена страстно в живота». С мъж - собственик на стр. фирма всеки може да плаши с адвокати, баси кучката. Сигурно никъде не я взимат на работа, като я видят колко е откачена. И тя изперква още повече сама в къщата си с 2 откачени деца. Абе тва да отслабнеш от 90 на 60 си е жива психария. Има много материал за Horror /Psycho/Mystery филм в нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Изтървах началото Правех си сандвич да ми е по яко пък то кво...вижда се, че ще оставам да го гледам в 12.30. Кажете все пак каквостана в началото. Моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Като не ви харесва Гарелов, гледайте Сблъсък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Maleee Garelov ma izob6to ne mu e tam mqstoto.Dqdka pri mladite hora... 1. 4e nikvi 6egi i tem podobni nemoe da kaje kakto trqbva(daje izob6to ne kazva) 2. Zapava se na mnoo dumi i nemoje da si pro4ete vaprosite sam, iztarsi nekoq nelepost i se 4udi6 ko da prai6 3. Kat kaje nekoq negova tapotiq nemoje da se opravi i da izbegne slu4iq a o6te pove4e se zatapva 4. U4astnicite go praat na ni6to i toi nemoje da se opravi i s tqh.... O6te mnoo ima ama kato zakliu4enie 6te kaja: Dqdo varvi v star4eskiq dom!!! p.s. ne sam 4el ko ste pisali do tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 И тя изперква още повече сама в къщата си с 2 откачени деца.Незнам колко са откачени, но ми мясаха на циганчета. Правете си извод за мъжа й. Как ли се срамува тоя човек сега междудругото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 znaex si az 4e taq sedmica nema da e qko to zapreli4a na ujas film Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Незнам колко са откачени, но ми мясаха на циганчета. Правете си извод за мъжа й. Как ли се срамува тоя човек сега междудругото? <{POST_SNAPBACK}> Какъв мъж????? Ти мислиш ли, че това чудо някой нормален мъж може да го изтърпи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 според мен са разведени и той плаща само издръжка за децата. ...освен ако и той не е някакъв смотльо като нея, ама знае ли го човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Какъв мъж????? Ти мислиш ли, че това чудо някой нормален мъж може да го изтърпи? <{POST_SNAPBACK}> Тва чудо колкото и да е странно май има някъв мъж да го държи. Тя по рано май в зблъсък беше казала че абсолютно всеки ден задоволявала мъжа си и той никога не се бил оплаквал от нея. бахси и мъжа сигурно и той е изперкал кат нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Тва чудо колкото и да е странно май има някъв мъж да го държи. Тя по рано май в зблъсък беше казала че абсолютно всеки ден задоволявала мъжа си и той никога не се бил оплаквал от нея. бахси и мъжа сигурно и той е изперкал кат нея. <{POST_SNAPBACK}> s kavto se saberesh takav stavash sa kazali horata Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 ае да ва питам днес има ли смисъл да гледам повторението или беше тъпо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 ае да ва питам днес има ли смисъл да гледам повторението или беше тъпо ? <{POST_SNAPBACK}> Гледай го! Яко беше. Пък и не може да се испусне сеира на Генка. Аз се накефих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Гледай го! Не беше лошо.Много яко беше тва с Генка лудо !.Само заради тва си струва според мен да го гледаш. И приятно гледане.! :punк Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 след като го гледам ще кажа и аз мнението си за тази серия като гледам няма 2 мнения по въпроса но все пак ще поживеем ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 28, 2004 Author Share Posted July 28, 2004 Трябваше да го запиша с тунера и да отделя екшъна после... ей как ме е яд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Ei sq gledah povtorenieto napravo e LUDNICA super izridiq, taia Gina e bahti prostata jena napravo nqmam dumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 ще кажа само 1 2 неща 1во разцепи ме 2ро тая гина ли както е нз точно е баси излагацията от кое село е тя btw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 kato gledam kakvi prostotii stavat 4ak mi e jal za Garelov :-) <{POST_SNAPBACK}> Простотията струи от екрана!Ако това ви кефи-евалла!Повече това предаване няма да го гледам.Обвинете ме в каквото искате.Не мисля,че съм задръстен,но аз бях до тук!Гарелов е марка,но "мярка" неспособна да овладее страстите.Sorry за мнението,но аз не мога да вървя срещу себе си.Шоуто си е шоу,простотията си е простотия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 ми честно да си кажа аз щоуто го гледам щото се рацепвам от простотията на някой хора който не знаят че американците са наричнаи янки или че свети георги е убил змей той го позна де ма на касмет точно тва ме кефи мен лично ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 oh...kakuv mu izvurtq samo ...na men mi haresa kak ohranata direktno se vturna i nqmashe da sburka ako e beshe iskarala ot efira...gorkiq garelov...ama taq e ot psihopadka ubiica na gore bre ami kvi gi drunka za universiteta li kvo beshe...drugo koeto me iskefi beshe za kanadskata tva beshe super qko jalko che oniq otkaza...shtqh da se posmeq oshte malko i pak gorkiq garelov ...dano i nalee super zdravo utre(toest dnes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Predavaneto e super qko,ama taq fushkiq Gina ludata kak udari Gumov ! ! !Kakvo mislte za tova:Shamara na Gina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 28, 2004 Author Share Posted July 28, 2004 Ох, няма да го гледам ли? Ще го гледам ако ще и земята да се тресе и сгради да падат. Тва е реално шоу, не нагласено по сценарий като Слави Трифоновото... Сблъсък ряпа да яде. Кво като там имат добри водещи що не става екшън като тука. Абе Гарелов си е Гарелов и точно това са видели Евтим Милошев & Со. Дано само не се изкриви в грешна посока за в бъдеще и си остане така както е сега. Защото си личи че тамън прохождат и имат доста недоизчистени подробности, като да речем днеска ситуацията с боя... Трябва да се подписва нещо преди да почнат че Нямат право еди-кво-си и тн... А иначе ми се искаше оная Гина да не я бяха разтървали от Гъмов и да беше дошъл оня якия дето влезна в кадър за малко и да и бе набил 1 токат в мутрата Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 @sMARTBomber Съжалявам,че бях толкова краен.Сигурно и аз ще хвърлям по едно око,колкото да се убедя,че съм прав,което показва моето любопитство и нещастният ми характер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 28, 2004 Author Share Posted July 28, 2004 @sMARTBomber Съжалявам,че бях толково краен.Сигурно и аз ще хвърлям по едно око,колкото да се убедя,че съм прав,което показва моето любопитство и нещастният ми характер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.