Jump to content
BulForum.com

Вот на Доверие

sMARTBomber

Recommended Posts

Хора, това в което се уверихме тази вечер, е че трябва да се храним редовно, за да не изглеждаме като напълно побъркани ;)

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Ето какво пише за "Нещото" (The Thing) ;) :

• Kазва че е щастливо омъжена, съпругът й има строителна фирма и той я издържа. Има две деца – Костадин и Крум.
    Учила е клинична психология в Сърбия, не е завършила. В момента иска да специализира. Прави се на тайнствена и затова не иска да разкрива много от биографията си.
    Твърди, че е «влюбена страстно в живота».

С мъж - собственик на стр. фирма всеки може да плаши с адвокати, баси кучката. Сигурно никъде не я взимат на работа, като я видят колко е откачена. И тя изперква още повече сама в къщата си с 2 откачени деца. Абе тва да отслабнеш от 90 на 60 си е жива психария. Има много материал за Horror /Psycho/Mystery филм в нея... :ghost

Изтървах началото :angry1 :angry1 :angry1

Правех си сандвич да ми е по яко пък то кво...вижда се, че ще оставам да го гледам в 12.30. Кажете все пак каквостана в началото.

Моля. :cry

Maleee Garelov ma izob6to ne mu e tam mqstoto.Dqdka pri mladite hora...

1. 4e nikvi 6egi i tem podobni nemoe da kaje kakto trqbva(daje izob6to ne kazva)

2. Zapava se na mnoo dumi i nemoje da si pro4ete vaprosite sam, iztarsi nekoq nelepost i se 4udi6 ko da prai6

3. Kat kaje nekoq negova tapotiq nemoje da se opravi i da izbegne slu4iq a o6te pove4e se zatapva

4. U4astnicite go praat na ni6to i toi nemoje da se opravi i s tqh....

O6te mnoo ima ama kato zakliu4enie 6te kaja: Dqdo varvi v star4eskiq dom!!! :D

p.s. ne sam 4el ko ste pisali do tuk ;)

И тя изперква още повече сама в къщата си с 2 откачени деца.
Незнам колко са откачени, но ми мясаха на циганчета. Правете си извод за мъжа й. Как ли се срамува тоя човек сега междудругото? :wir

Незнам колко са откачени, но ми мясаха на циганчета. Правете си извод за мъжа й. Как ли се срамува тоя човек сега междудругото?  :wir

Какъв мъж????? :wacko:

Ти мислиш ли, че това чудо някой нормален мъж може да го изтърпи? :angry1

според мен са разведени и той плаща само издръжка за децата.

...освен ако и той не е някакъв смотльо като нея, ама знае ли го човек...

Какъв мъж????? :wacko:

Ти мислиш ли, че това чудо някой нормален мъж може да го изтърпи? :angry1

Тва чудо колкото и да е странно май има някъв мъж да го държи. Тя по рано май в зблъсък беше казала че абсолютно всеки ден задоволявала мъжа си и той никога не се бил оплаквал от нея. :confused

бахси и мъжа сигурно и той е изперкал кат нея.

Тва чудо колкото и да е странно май има някъв мъж да го държи. Тя по рано май в зблъсък беше казала че абсолютно всеки ден задоволявала мъжа си и той никога не се бил оплаквал от нея.  :confused

бахси и мъжа сигурно и той е изперкал кат нея.

s kavto se saberesh takav stavash sa kazali horata :)

ае да ва питам днес има ли смисъл да гледам повторението или беше тъпо ?

Гледай го! Яко беше. Пък и не може да се испусне сеира на Генка. Аз се накефих.

Гледай го!

Не беше лошо.Много яко беше тва с Генка лудо !.Само заради тва си струва според мен да го гледаш.

И приятно гледане.! :punк

след като го гледам ще кажа и аз мнението си за тази серия като гледам няма 2 мнения по въпроса но все пак ще поживеем ще видим :)

kato gledam kakvi prostotii stavat 4ak mi e jal za Garelov :-)

Простотията струи от екрана!Ако това ви кефи-евалла!Повече това предаване няма да го гледам.Обвинете ме в каквото искате.Не мисля,че съм задръстен,но аз бях до тук!Гарелов е марка,но "мярка" неспособна да овладее страстите.Sorry за мнението,но аз не мога да вървя срещу себе си.Шоуто си е шоу,простотията си е простотия!

ми честно да си кажа аз щоуто го гледам щото се рацепвам от простотията на някой хора който не знаят че американците са наричнаи янки или че свети георги е убил змей той го позна де ма на касмет точно тва ме кефи мен лично !

oh...kakuv mu izvurtq samo :wacko: ...na men mi haresa kak ohranata direktno se vturna i nqmashe da sburka ako e beshe iskarala ot efira...gorkiq garelov...ama taq e ot psihopadka ubiica na gore bre ami kvi gi drunka za universiteta li kvo beshe...drugo koeto me iskefi beshe za kanadskata tva beshe super qko :woot jalko che oniq otkaza...shtqh da se posmeq oshte malko :lol:

i pak gorkiq garelov :cry ...dano i nalee super zdravo utre(toest dnes)

Ох, няма да го гледам ли? Ще го гледам ако ще и земята да се тресе и сгради да падат. Тва е реално шоу, не нагласено по сценарий като Слави Трифоновото... Сблъсък ряпа да яде. Кво като там имат добри водещи що не става екшън като тука. Абе Гарелов си е Гарелов и точно това са видели Евтим Милошев & Со. Дано само не се изкриви в грешна посока за в бъдеще и си остане така както е сега. Защото си личи че тамън прохождат и имат доста недоизчистени подробности, като да речем днеска ситуацията с боя... Трябва да се подписва нещо преди да почнат че Нямат право еди-кво-си и тн... А иначе ми се искаше оная Гина да не я бяха разтървали от Гъмов и да беше дошъл оня якия дето влезна в кадър за малко и да и бе набил 1 токат в мутрата :evil

@sMARTBomber Съжалявам,че бях толкова краен.Сигурно и аз ще хвърлям по едно око,колкото да се убедя,че съм прав,което показва моето любопитство и нещастният ми характер.

@sMARTBomber  Съжалявам,че бях толково краен.Сигурно и аз ще хвърлям по едно око,колкото да се убедя,че съм прав,което показва моето любопитство и нещастният ми характер.

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...