sMARTBomber Posted July 27, 2004 Author Share Posted July 27, 2004 Да, наистина не е сън, а транс, на който му се участва, да участва. Народ дето нито пирамидите го отучиха да е лаком, нито яките сметки след ползуване на импулсни телефони го отучи от глупостта му, мисля че в крайна сметка заслужава съдбата си - нещо което и "Треска за злато" и "Вот на доверие" и "Изпитът" го доказват за пореден път. Последна мода - кой да се набута максимално с SMS -си. Да ви е честита! Тва мяза на проповед - Алилуйя!!! Днеска се поизвъртяха нещата малко: -Гъмов се държа готино както винаги леко и небрежно забиваше останалите, колкото и да го нападаха. Браво Гъмич! Go Ahead! -Ракийката на чичката му е дошла бая и простее ама яко (xboot май предвижданията ми ще са верни а ) -Рокерката е добра душа и ще и скача вота още, но не мой стигна Гъмича. -Оная пача селска пръчка недоклатена е толкоз проста, че държи дамаджаната и пита от тука ли извира Дунава... Половината мъже били маструбирали предната вечер на нея - хахахахахаха това беше яко Горкото бившо 90 килограмово прасе, настоящо 60 свинка. Кой уважаващ себе си маструбант ще се хване да лъска бастуна на тая смрад - може би само най-извратените, дето чукат пъпеши и коизички Абе Гъмов да я изкара още малко от релси щото ми се гледа истерия и сълзи на безсилие. -Спортния се върна на старата позиция - ми леко простичък си е (@Teddy-King) Хайде па да видим как ще се развие съюза АнтиГъмов дето се заформя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 paranoia.com, пийни едно валерянче, моля те, и не се мисли за едноокия в земя на слепци! Стига с тези проповеди! Малко малко се усещай какво говориш и защо. И дали изобщо има нужда. Научи се да се забавляваш, човече! Аз не съм дал и стотинка през живота си за подобни предавания (или телефони), както предполагам и повечето хора тук! (но думите май са излишни, ти не се усети и след първия ми коментар) П.С. Ама то и името ти едно такова... Сега разбирам колко е подходящо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 На кой му пука за какво си дават парите другите(не познавам такъв).Както и да е.По темата мен лично Гъмов не ме кефи.Миналата седмица спечели само защото Кембъла му позволи да отиде на финал.Дразни ме много е безличен обаче признавам днес ме изненада.Радва ме битовия алкохолик голям смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Режисирано или не тва си е просто шоу.А които иска да си хаби парите по някви телефони да го прави.Те парите са си негови. А засега Гъмов е сигурен за финала и дано и тая седмица да спечели.Само ми е интересно кои от другите също ще се класира,щото сичките са леко прости(наий-вече оная сексоложка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 ле-ле тоя гумов колко ма дразни , не му е лесно да се прави на забавен алкохолика е супер ЛОМ за секцоложката - ми то тя си е тъпи4ка горката 4ак жал да му стане на 4овек в тва предаване само водещия ме дразни , мноо е прост пук и ве4е го гони склерозата супер мноо забравя .... с подходящи хора става забавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 не съм гледал нито една чст с новите хора само когато ги представяха но аз си оставам за гъмов другите ми изглеждат не толкова примамлив изобр особено сексоложката и оня чичко и оная с мотора оня трениора ли какъвто е там и той малко мяза на гумов ала бала ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 28, 2004 Author Share Posted July 28, 2004 Ама то и името ти едно такова... Сега разбирам колко е подходящо. И аватара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Awe taq sedmica e malko tupi4ko ama stava toq anonimnia Alkoxolik ma kefi ot sqkade Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 аз мисля че Гарелов сме свикнали (поне доста голяма част от нас) да го гледаме в ПАНОРАМА според мен той е достатачно сериозен за да води такова предаване,просто не му отива на сериозния вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Мухааххахахахах Гинка сериозно изпуши неска Тая е уникално глупаво парче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 ХОРА, НЕ ГЛАДУВАЙТЕ!!! Моля ви! Виждате какво става!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Bahti 6outo tva me kefi ako ne gi bqha raztarvali taq 6te6e da mu stro6i glavata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Тая как го фрасна не е истина. Ако не се бяха намесели да ги разтарват щеше да стане боя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Ахахах, тая Гина за малко да утрепе Гъмов А иначе тази седмица найстина шоуто е малко тъпичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paranoia.com Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 мисля, че тази вечршното шоу си заслужава публиката - а именно вас! гледайте го пак, за да достигнете нови висоти в изпростяването Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 28, 2004 Author Share Posted July 28, 2004 Мухахахахахахахахахаааааа Гина изпращя Ще си запазя един СМС за да гласувам за Гъмов, щото искам да съм сигурен че пича ще иде на финала. Просто друго не мога да направя, колкото и да ми се иска да съм психиатър и да ми я докарат, за да и сложа усмирителна риза... *edit мисля, че тази вечршното шоу си заслужава публиката - а именно вас!гледайте го пак, за да достигнете нови висоти в изпростяването В един преден пост те бях предупредил, че лошо почваИ, сега бих казал, че лошо продължаваш. Не сме тук за да се обиждаме а за да споделим впечатления от предаването. Не мисля че си нужен в тая тема с тези коментари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 мисля, че тази вечршното шоу си заслужава публиката - а именно вас!гледайте го пак, за да достигнете нови висоти в изпростяването <{POST_SNAPBACK}> Тука нещо почваме да се обиждаме май, а? Шоуто си е много яко, и ако искаш го гледай, ако искаш не го гледай Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Имало нещо хубаво в Гина . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Гъмов и Рокерката на финал- вече е ясно! Ама Гина много големи цици има, няма какво да се лъжем... а параноята не спира да я гони... Чудно ми е само защо високо интелигентни хора като paranoia.com продължават да пишат по такива долнопробни места и да се занимават с идиоти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 мисля, че тази вечршното шоу си заслужава публиката - а именно вас!гледайте го пак, за да достигнете нови висоти в изпростяването <{POST_SNAPBACK}> Пич ако не ти харесва просто сменяш канала и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 28, 2004 Author Share Posted July 28, 2004 Имало нещо хубаво в Гина . Увиснали и бяха... и шкембе имаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 kato gledam kakvi prostotii stavat 4ak mi e jal za Garelov :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 ееее тая гина е супер тъпо парче. както се уверихте всички де.ей ся вече никои няма да гласува за нея, а и в съда щяла да ходи. ХАХАХА няма да се оправи тая Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Тая Гина е толкова проста , ако бях на мястото на пича щях да и лепя шамарите. И с тоя голям пърдялник тръгнала да се фръцка напред назад...накрая за резил и сланинестото си шкембе показа..отврат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Ама Гъмов май беше прав за тая Гина.Наистина има някакви психични отклонения или може би е от гладуването.А за това което го направи накрая-УЖАС .Дано не са гледали някои със слаби сърца.Не знам дали е режисирано или не и честно казано не ме интересува важното е да е забавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.