Jump to content
BulForum.com

Вот на Доверие

sMARTBomber

Recommended Posts

Az gledam tova predavane otkato Spens u4astva za parvi put! Za sega nai mnogo v tova predavane mi haresaha Spens i Kembala(jalko 4e otpadnaha). Te vodeha voina sre6tu vsi4ki i vsi4ki vodeha voina sre6tu tqh!Dano tazi sedmica da ima nqkoi koito da pravi show! :punk canary4ever.sport-bg.com

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Нямам търпение да видя новите участници днес-много ми се иска да видя пак чалга star и някой като Кембъла да я бъзика.

(правете изводи със самите себе си).
И ти теб като те опънат пред тая камера и ти ставаш олигофрен. Особенно в тавокова предаване. Малко са хората които лесно се пречупват. Ако си от тях много добре. Особенно пък екипа ако не те пред разположи ще станеш пън и ще умреш от адреналина които в момента ти тече вместо кръв. Казвам ти го от личен опит. ;)

Мухахахахаха Гина изби рибата с тъпо-парчетия!!!

Спортистчето се оказа изненадващо симпатичен :)

Ракиджията съвпадна с прогнозата

Гъмов - също

Мотористката - също

Сега да видим Гина Простоложката какви ще ги дроби тая седмица. :evil

тая седмица може и да е интересна...въпреки че Кембълът ще липсва на доста от зрителите на предаването :P

sMARTBomber, аз за спортиста първи си направих прогнозата, ако си спомняш!

Още щом го видях... но никой не ме чу :)

sMARTBomber, аз за спортиста първи си направих прогнозата, ако си спомняш!

Още щом го видях... но никой не ме чу :)

Споко, никой не ти оспорва лидерското място, ще гласувам за теб :woot

Като гледам колко сте изписали (на 10-я пост спрях да чета) направо се чудя :) ама тва е сигурно щот не гледам телевизия ...

Аз го гледах днес и смятам да споделя впечатления.

Гъмов е готин и е пич освен това е умен.Личен фаворит(макар статистиката да не е на негова страна.Не се сещам някой да е печелил две поредни седмици)

Тая с мотора(нямам идея как се казва) поне за сега ми е симпатична, но наречете ме шувенист не мога да си представя жена да кара мотор(освен в някой тъп филм-справка батман и робин)

Чичката от хасково-поне за мен явно е по умен от колкото излежда, ама само глупости някви за ракия плямпа, а и тоя прост Гарелов като почна да го пита някви глупости... Все едно по три пъти в седмицата се нарязва с по 2 шишета ракия и отива да ... разни непознати жени

Сексоложката-ми тая не млъкна бе ! Като няква каратечница е в остата прилича на някаква пълна селянка(и така се и разправя) Имаше един пост по-нагоре как Пепа си показвала детето, тая и тя не остана по-назад. Едно само не ми е ясно кой нормале мъж и е направил две деца, че и всяка вечер по нейните думи. Ужас !

И на последно място, но не и по важност тоя спортния мениджър-ми куха му е леиката. За него още нямам ясно мнение, ще поживем ще видим

Послепис-да бе знам, че слагам много скоби

:) :) :)

Не се сещам някой да е печелил две поредни седмици

Ми Гъмов не е печелил 2 поредни седмици, а само веднъж е печелил :)

М/у другото от 4-5 седмици го следя с интерес това предаване и започна да ма кефи много. Аз се кефя много на чичката от Пазарджик, защото призова хората от провинцията с/у присъдените софианци.

moita daskalka po istoriq go spe4ei 2 poredni.. i 3tata be6e na final ma garelov q nabuta tapata svinq.. btw hi4 ne go haresvam toq vode6t!!! ne stiga 4e e po glupav ot u4astnicite mi kat me nu oturva kogat nqkoi go narejda ne se za6titava ami gi reje!!!

аве тая гена ли пена ли квато е там сексоизложката малко ми мяза на циганка. а и децата и като ги видях-ми те са си мангали! не че искам да ги обиждам, ама тая ме дразни още от миналия петък като ги представяха. отврат!

moita daskalka po istoriq go spe4ei 2 poredni.. i 3tata be6e na final ma garelov q nabuta tapata svinq.. btw hi4 ne go haresvam toq vode6t!!! ne stiga 4e e po glupav ot u4astnicite mi kat me nu oturva kogat nqkoi go narejda ne se za6titava ami gi reje!!!

Съгласен . Гарелов в казана. а за твоита даскалка браво аз първите 3-4 седмици не го гледах.

predavaneto e Super qko ama kvi sa tiq mutri deto sa gi izbarali :(

Как бе гъмов е № 1. Между другото неска всички бха против него, да им се невиди и гаднярите ! :angry1 :angry1 :angry1

Време е някой да го каже: Колкото и непосредствени да изглеждат "участниците" и т.нар. "водещ" трудно можете да ме убедите, че това шоу не е силно режисирано и всичките им "спорове" не са предварително уговорени как да протечат. Следва проучване на общественото мнение, какво се очаква от предаването, наемането на съответните хора срещу тлъсти хонорари и обирането на паричките от нищо не подозиращите овци, които си мислят че гласуват за нещо, пускайки SMS, защото и резултата от гласуването е режисиран. Важното е, че всички са доволни, плебеите-зрители се чувстват важни - техния глас "се чува", тяхната жалка игра на демокрация се е състояла. Разбира се, и патрициите-собственици на играта са доволни - за разлика от други вотове този се заплаща и то яко. Време е да се събудите и да спрете този срамен фарс, не пращайте SMS-си, така се принизявате до тяхното ниво и дори си плащате за това.

аве тая гена ли пена ли квато е там сексоизложката малко ми мяза на циганка. а и децата и като ги видях-ми те са си мангали! не че искам да ги обиждам, ама тая ме дразни още от миналия петък като ги представяха. отврат!

Тя участваше и в Сблъсък. И там беше супер смотана-не можеше две думи да върже. Още като я видях знаех, че много ще я базикат.Помнете ми думата-нервите и няма да издържат до края.

paranoia.com, човече, какъв фарс да спрем? Как? Защо? Кой спи??? От какъв сън да се будим? :blink:

А и никой не отрича думите ти за режисурата. ОК, нека е режисирано, това е ясно. И какво от това? Ами то по-добре че е режисирано, че да се получи по-хубав краен резултат.

Да, наистина не е сън, а транс, на който му се участва, да участва. Народ дето нито пирамидите го отучиха да е лаком, нито яките сметки след ползуване на импулсни телефони го отучи от глупостта му, мисля че в крайна сметка заслужава съдбата си - нещо което и "Треска за злато" и "Вот на доверие" и "Изпитът" го доказват за пореден път. Последна мода - кой да се набута максимално с SMS -си. Да ви е честита!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...