Slain Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 а бе тоя Гъмов нормален ли е бе? кви са тея физиономии дето ги прави.бахти психото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Любен Христов- Следващият победител!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Якоооо, нека и на простата грозна пача Пепа. Браво на Гъмов че победи, обаче тая седмица се очертава екстремно проста, но ще поживеем - ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Якоооо, нека и на простата грозна пача Пепа. Браво на Гъмов че победи, обаче тая седмица се очертава екстремно проста, но ще поживеем - ще видим. <{POST_SNAPBACK}> Маг София позна. При шанс 1 към 5 не е зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Якоооо, нека и на простата грозна пача Пепа. Браво на Гъмов че победи, обаче тая седмица се очертава екстремно проста, но ще поживеем - ще видим. <{POST_SNAPBACK}> Абе според мен няма да е чак толкова проста. Тоя последния (спортиста) ми се вижда голям простак и май ша направи голямо шоу ама ша видим кво ша стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Трябва да пускат по известни личности или само известни. Например представете си - Вулева, Михнева, Евгени Минчев, Азис и БАТЕТО!!! Е, т'ва ако няма да е най-гледаното предаване аз ще си отрежежа някои краиник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Абе според мен няма да е чак толкова проста. Тоя последния (спортиста) ми се вижда голям простак и май ша направи голямо шоу ама ша видим кво ша стане. <{POST_SNAPBACK}> dano toi pone naprai 6ou 4e tiq drugite ne gi vijdam osobeno tva debelo prase nego poman imeto BRAO na gumov bqh za negop na finala vapreki 4e kembala ma kefi6e ama toi se pak se nagushi minalata sedmica taka 4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Трябва да пускат по известни личности или само известни. Например представете си - Вулева, Михнева, Евгени Минчев, Азис и БАТЕТО!!! Е, т'ва ако няма да е най-гледаното предаване аз ще си отрежежа някои краиник. <{POST_SNAPBACK}> БАТЕТО за какво предаване ще става на въпрос-уникат с пълен простак като него или пък с Вили Вуцов като се ядоса ще запали студиото Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRman Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 S BATETO sha e super predavane!! Sega novite sa mnogoo tapi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 i ? koi sa novite u4astnici ? daite info Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 kofti 4e ne vidqhme na pepa sinqta pra6ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 koi sa novite u4astnici ? daite info 1. Станимир от миналия път2. Смешната сексоложка 3. Дебеличкия чичко (така и неразбрах какъв е) 4. Селски спортен коментатор 5. И червенокоса мадама (и нея не я разбрах ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Gamov go izigra dobre oba4e !!! Aide , 4e treba da begam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Ehh kak me e qd za Kembala.... Glasuvah za nego a ne me iztegliha Sledva6tite u4astnici sa mnoo zle, nema da gledam pradavaneto 1 sedmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Конса, ЪЪЪ, DON__, и мен ме е яд за Кембълът... Кви са тия нещастници които цъфнаха сега? Ужас! . Някой прави ли му впечатление, че това предаване е направи цирк? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Леле, хора, още не сте ги видяли в действие и вече ги обявихте за нещастници. Не всеки, който не е известен е нещастник (правете изводи със самите себе си). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Кембъла ?!? направи супер шоу тая и предната седмица, но му стига една печалба. А за тая седмица и аз сямтам да пропусна.То няма никои по интересен. Май пак Гъмов ще спечели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Smart NRJ xuxu... da de malko oburkah izvinqvam se.tva sa egati uligofreniite osobenno sled dneska toest petuk...tva beshe pulen uligofrenizum mnogo se rascepih abe izobshto cqlata taq sedmica samo uligofrenii a taq pepa saksa li kva e tam verno mnogo prosta...ama i tiq novite deto cufnaha koi vi kefi nai mnogo kato iskluchim Gumov men oniq deto e nqkuv si sporten menigur (lichen komentar...nqkoi posle nesho da ne kaje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Уф ... успях да изчета едва едва първата страница от темата :о) И честно казано ... мн сме простички! Като цяло ... българите ... щом сме стигнали до там, че едва ли не боготворим келемета като Кембълът ... като оня Стефан ... Че това е боклука на България. Първите дни Стефан беше против Пепа ... после чул албума и и почна да и се мазни. Хората са го казали много точно ... като фурнаджийска лопата е. Оня 'авантюриста" ... ем ... смотаничък е, наистина ... но не повече от Кембълът. Просто той не е известен и от тук идва ниския му вот. Пепа ... има бедна обща култура. Това е видно. Но не е в никакъв начин аругантна като говореше на Кембълът за децата ... напротив! Точно тогава ме изкефи най-много. Точно тогава започна да говори смислено, искрерно ... :о) На мене лично най-добро впечатление ми направи Алекс ... като изключим последния и ден, когато се беше направила на Кембълът :о) Тогава беше доста противна и като визия, и като държание ... второто заради приликата с "брат си". Вярно, че е малко разглезена, но на мене лично ми допадат точно такъв тип момичета. Стига да е с мярка. А тя я имаше. Пускаше и остроумни майтапи. :о) В някой от постовете видях, че от шоуто се искало да има в него псувни и остроумни майтапи. За мене това са 2 напълно несъвместими понятия. Айде стига толкова ... поолях се с поста. Само още нещо - както виждате единствено Алекс успя да ме впечатли. другите ... видяхте мнението ми. Но това да тръгнем да казваме за тях 'тоя е е*аси педала", "тая е пълна кучка", "супер тъпа" ... Погледнете себе си дали не изглеждате точно такива, когато ги говорите тези неща :о) Съжалявам, че не успях да структурирам добре поста си ... от недоспиване е :о)) peace, brothers :o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomo Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 ДА се спасяват всички Кембъла си е най-големия изрудд и заслужава победата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 ДА се спасяват всички Кембъла си е най-големия изрудд и заслужава победата!!! <{POST_SNAPBACK}> Изруд в пълния смисъл на думата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 abe 60uto si go biva toq kembalat mnogo smqh prave6e pi4a,dano da e interesno i za napred Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Кембълът отиде да прави шоу ( и се справи) иначе нямаше да гласуват за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 25, 2004 Author Share Posted July 25, 2004 -Тая сексоложката ми се вижда скандалджийка истерична леко, в нея ми е надеждата -Спортния мениджър ще има ролята на полицайчето мисля аз -Чичката с ракията ша е като оня "екстремния", дето плувал 10 км - хаха, макар че има и той заложби за скандал, ама дано го ядосат -Рокерката ша си мълчи и ще се хили кат сцепена тояга -И Гъмов пак ще дебне от засада, но този път с повече самочувствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 sMARTBomber, почти съм съгласен с теб освен за ракиджията. Тоя пич няма да млъкне целите 4/5 дена и Гарелов ще има да го прекъсва постоянно. Изглежда интелигентен, не като г-н Клоун. Гъмов много ще ми доиде самочувствието и ще изгърми. Дано не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.