Jump to content
BulForum.com

Вот на Доверие

sMARTBomber

Recommended Posts

Тази игра започва да омразва.И не канят наистина умни и можещи хора,а само такива,които ще могат да привличат смс-и....

• 1 month later...
  • Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Писна ми от тъпи манекенки и залязващи звезди-да не говорим за селяните!Освен това Гарелов води отвратително и въобще не му е мястото в такова предаване!

цяло падение си е да гледаш това предаване,то е просто култ към простащината и простака.то е един вид мегдан за добре забравените "звезди"да намерят поле за изява и някой евентуално да им предложи бачкане.

само едно не ми е ясно. как може толкова много хора все още да пращат sms-и за някой участник(независимо кой) като знаят, че дефакто нямат шанс да спечелят? някво душевно удоволствие им доставя, че са си дали парите си за техния любимец.

иначе предаването като замисъл не е лошо, ама само като замисъл. на мен ми писна от някви манекенки или чалгаджийки, които броят едвам до 10 и не знаят къде се намира Австралия например, за които хората гласуват и те да имат над 40% вот. имаше няколко седмици, които бяха интересни особено с Петър Берон или Ивайло Гаврилов, но в останалото време нищо.

• 3 months later...

Аз не го следя много редовно, но днес го гледах към края и ми се стори, че в понеделник имаше две сестри, а сега са ги сменили с някакви други. Някои знае ли какво е станало :confused

Аз не го следя много редовно, но днес го гледах към края и ми се стори, че в понеделник имаше две сестри, а сега са ги сменили с някакви други. Някои знае ли какво е станало :confused

досрамяло ги е от представянето си до този момент и са си тръгнали.

едното момиче е от варна,на 26 г,безработна,другата е на 19,от софия,секретарка.

наследяват активите и пасивите на сестрите.

варненката е на 2 място с 1700 лв,а софиянката е на последно с - 700 лв.

Мда. Двете сестри не са издържали на напрежението и са се отказали, а на тяхно място дойдоха две други жени. Новите взимат само "личния резултат" на предшествецичките си. %-тите от публиката не им ги показаха днес.

варненката е на 2 място с 1700 лв,а софиянката е на последно с - 700 лв.

Ако говориш за личния резултат , това не е верно ! За варненката не знам , но секретарката е с -1700, колкото беше и малката сестра, която беше заместена от тази софианка ;)

Мда. Двете сестри не са издържали на напрежението и са се отказали, а на тяхно място дойдоха две други жени. Новите взимат само "личния резултат" на предшествецичките си. %-тите от публиката не им ги показаха днес.

E какво напрежение, аз мисля, че там се отива за кеф. Щом хората вече от такива работи се пренапрягат, значи работата на лошо отива :angry:

E какво напрежение, аз мисля, че там се отива за кеф. Щом хората вече от такива работи се пренапрягат, значи работата на лошо отива  :angry:

Еми гледай повторението на играта. Иван точно това каза, че не били издържали на напрежението , ИЛИ не са доволни от своето участие, което е доста по-вероятно, защото не се представиха много добре. Особено по-малката сестра :). Тя беше много зле. Не отговаряше на елементарни въпроси , много се притесняваше от обстановката и мен много ме изнервяше, че винаги при всякаква ситуация гледаше по-голямата си сестра :sick

Не знам, ама тоя тарикат Орлин Горанов гушна вече към 60 бона! Нека да е зле. Колко седмици печели вече? 7-8? А ние киснем из форумите:)

Не знам, ама тоя тарикат Орлин Горанов гушна вече към 60 бона! Нека да е зле. Колко седмици печели вече? 7-8? А ние киснем из форумите:)

..........и прекалено се самоизтъква!Вече дразни!

Мда. Двете сестри не са издържали на напрежението и са се отказали, а на тяхно място дойдоха две други жени.

Странна работа. Излагат се супер много като се отказват, не виждам кво по-срамно от това. Пък и двете не изглеждаха от най-срамежливите :D Едната имаше и доста добър резултат, вярно другата беше яко тъпа.

Орлин Горанов още ли е вътре!?Тоя пич си провали живота с тва предаване :)

По-точният въпрос е: "Гарелов още ли е вътре?". :P не мога да разбера какво чак толкова му харесват на Орлин Горанов, че нон-стоп е №1 от гласуването :confused

По-точният въпрос е: "Гарелов още ли е вътре?".  :P не мога да разбера какво чак толкова му харесват на Орлин Горанов, че нон-стоп е №1 от гласуването  :confused

Еми,ако си спомняш, Сашо Снегорина беше доста време най-харесван, така че Орлин Горанов ли няма да е?

По-точният въпрос е: "Гарелов още ли е вътре?".  :P не мога да разбера какво чак толкова му харесват на Орлин Горанов, че нон-стоп е №1 от гласуването  :confused

Еми Орлин е много добър и известен певец сред по-възрастните (хората между 30 - 60 години).

Еми,ако си спомняш, Сашо Снегорина беше доста време най-харесван, така че Орлин Горанов ли няма да е?

Аз съм забялазал , че някой като спечели един път , дори и ако не е известен, след това всяка седмица води във вота. Доста хора така са били.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...