Alliance Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Тази игра започва да омразва.И не канят наистина умни и можещи хора,а само такива,които ще могат да привличат смс-и.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 b**i typoto predavane....i toq Garelov ma drazni o6te otkogato go znam....nogo zadrysten vode6t.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Emi Slavi go e napravil tova predavane za da vadi kinti i kakto se vijda go e napravil mnogo dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirk_H Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Писна ми от тъпи манекенки и залязващи звезди-да не говорим за селяните!Освен това Гарелов води отвратително и въобще не му е мястото в такова предаване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 цяло падение си е да гледаш това предаване,то е просто култ към простащината и простака.то е един вид мегдан за добре забравените "звезди"да намерят поле за изява и някой евентуално да им предложи бачкане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Много сте се спекли, бе хора. Малко по-ведро, предаването е за забавление и разтоварване :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Awe az mislia 4e taia Ivaila Bakalova e goliama koza i igrae s nalu4kvane apa kvo stana......4etiri kratna pobeditelka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorokal Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Не разбирам ШЛЬОКАВИЦА Awe az mislia 4e taia Ivaila Bakalova e goliama koza i igrae s nalu4kvane apa kvo stana......4etiri kratna pobeditelka. <{POST_SNAPBACK}> EEE - това рулира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 само едно не ми е ясно. как може толкова много хора все още да пращат sms-и за някой участник(независимо кой) като знаят, че дефакто нямат шанс да спечелят? някво душевно удоволствие им доставя, че са си дали парите си за техния любимец. иначе предаването като замисъл не е лошо, ама само като замисъл. на мен ми писна от някви манекенки или чалгаджийки, които броят едвам до 10 и не знаят къде се намира Австралия например, за които хората гласуват и те да имат над 40% вот. имаше няколко седмици, които бяха интересни особено с Петър Берон или Ивайло Гаврилов, но в останалото време нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 за мене тва предаване почна да затъпява доста сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Аз не го следя много редовно, но днес го гледах към края и ми се стори, че в понеделник имаше две сестри, а сега са ги сменили с някакви други. Някои знае ли какво е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Аз не го следя много редовно, но днес го гледах към края и ми се стори, че в понеделник имаше две сестри, а сега са ги сменили с някакви други. Някои знае ли какво е станало <{POST_SNAPBACK}> досрамяло ги е от представянето си до този момент и са си тръгнали. едното момиче е от варна,на 26 г,безработна,другата е на 19,от софия,секретарка. наследяват активите и пасивите на сестрите. варненката е на 2 място с 1700 лв,а софиянката е на последно с - 700 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Аз не го следя много редовно, но днес го гледах към края и ми се стори, че в понеделник имаше две сестри, а сега са ги сменили с някакви други. Някои знае ли какво е станало <{POST_SNAPBACK}> Мда. Двете сестри не са издържали на напрежението и са се отказали, а на тяхно място дойдоха две други жени. Новите взимат само "личния резултат" на предшествецичките си. %-тите от публиката не им ги показаха днес. варненката е на 2 място с 1700 лв,а софиянката е на последно с - 700 лв. <{POST_SNAPBACK}> Ако говориш за личния резултат , това не е верно ! За варненката не знам , но секретарката е с -1700, колкото беше и малката сестра, която беше заместена от тази софианка Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Мда. Двете сестри не са издържали на напрежението и са се отказали, а на тяхно място дойдоха две други жени. Новите взимат само "личния резултат" на предшествецичките си. %-тите от публиката не им ги показаха днес. <{POST_SNAPBACK}> E какво напрежение, аз мисля, че там се отива за кеф. Щом хората вече от такива работи се пренапрягат, значи работата на лошо отива Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 E какво напрежение, аз мисля, че там се отива за кеф. Щом хората вече от такива работи се пренапрягат, значи работата на лошо отива <{POST_SNAPBACK}> Еми гледай повторението на играта. Иван точно това каза, че не били издържали на напрежението , ИЛИ не са доволни от своето участие, което е доста по-вероятно, защото не се представиха много добре. Особено по-малката сестра . Тя беше много зле. Не отговаряше на елементарни въпроси , много се притесняваше от обстановката и мен много ме изнервяше, че винаги при всякаква ситуация гледаше по-голямата си сестра Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Не съм го гледал от няколко месеца вече . Тотално ми омръзна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Дано това "бягство от действителността" не стане обичайна практика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Не знам, ама тоя тарикат Орлин Горанов гушна вече към 60 бона! Нека да е зле. Колко седмици печели вече? 7-8? А ние киснем из форумите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Не знам, ама тоя тарикат Орлин Горанов гушна вече към 60 бона! Нека да е зле. Колко седмици печели вече? 7-8? А ние киснем из форумите <{POST_SNAPBACK}> ..........и прекалено се самоизтъква!Вече дразни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Орлин Горанов още ли е вътре!?Тоя пич си провали живота с тва предаване Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Мда. Двете сестри не са издържали на напрежението и са се отказали, а на тяхно място дойдоха две други жени. <{POST_SNAPBACK}> Странна работа. Излагат се супер много като се отказват, не виждам кво по-срамно от това. Пък и двете не изглеждаха от най-срамежливите Едната имаше и доста добър резултат, вярно другата беше яко тъпа. Орлин Горанов още ли е вътре!?Тоя пич си провали живота с тва предаване <{POST_SNAPBACK}> По-точният въпрос е: "Гарелов още ли е вътре?". не мога да разбера какво чак толкова му харесват на Орлин Горанов, че нон-стоп е №1 от гласуването Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 По-точният въпрос е: "Гарелов още ли е вътре?". не мога да разбера какво чак толкова му харесват на Орлин Горанов, че нон-стоп е №1 от гласуването <{POST_SNAPBACK}> Еми,ако си спомняш, Сашо Снегорина беше доста време най-харесван, така че Орлин Горанов ли няма да е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 По-точният въпрос е: "Гарелов още ли е вътре?". не мога да разбера какво чак толкова му харесват на Орлин Горанов, че нон-стоп е №1 от гласуването <{POST_SNAPBACK}> Еми Орлин е много добър и известен певец сред по-възрастните (хората между 30 - 60 години). Еми,ако си спомняш, Сашо Снегорина беше доста време най-харесван, така че Орлин Горанов ли няма да е? <{POST_SNAPBACK}> Аз съм забялазал , че някой като спечели един път , дори и ако не е известен, след това всяка седмица води във вота. Доста хора така са били. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 temata e za mneniq. moeto e ,4e tova predavane e palna boza i pradnq.a spetzialno garelov e absoluten amatior,napravo se 4udq kak go darjat v efira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Орлин Горанов още ли е вътре!?Тоя пич си провали живота с тва предаване <{POST_SNAPBACK}> Дано професора го бие,което е малко вероятно! И той се излага! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.