Jump to content
BulForum.com

Вот на Доверие

sMARTBomber

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Хаха, това беше бахти гаврата.

Да ги бяха питали 2+2=?

а) 4 б) 5 с) 988821

Супер малоумни въпроси, а тая Ана Мария така се изцепи

За какво се грижи коафьора?

а) кожата б) цялото тяло с) косата

Отговор....а!!! :D :D :D

Хаха, това беше бахти гаврата.

Да ги бяха питали 2+2=?

а) 4 б) 5 с) 988821

Супер малоумни въпроси, а тая Ана Мария така се изцепи

За какво се грижи коафьора?

а) кожата б) цялото тяло с) косата

Отговор....а!!! :D  :D  :D

Moje6e da kaje i otg. D triabva da sme snizhoditelni :huh: :shy: :laughing:

хаа-хаааааааа

И аз днеска го гледах...много е изкъртено...особено онова момче как грубо се еба*а с Ана Мария...направо се размазвам от смях...

............................................................

Брей а кво ще кажете за Цвети, аз мисля че е симпатяга.... :punk :P

Това е подигравка с българският зрител...Как може да сложат такава проста ***** като Ана-Мария.....Аз лично се обидих.......Ама най ме е жал за тези,които гласуват за нея....

и мене ме зарибява ама чак пък толкова всеки ден да го гледам нестава :)

иначе по някои път става много смях :)

тфа неможе да се отрече :)

Ole v na4aloto kato go pusnaha tova predavane vsseki den s bratov4ed mi go gledahme zaedno i s golqm interes :) Napravo ni omagiosa

Oba4e ve4e go gledam 4at pat , mnogo lesni vaprosti ima samo , i u4aasnicite ne me kefqt .Naprimer tazi sedmica Ana Mariq : Molq glasuvaite za men 4e da moga da si kupq novi dre6ki :)

to da i se smee6 li da pla4e6 li ;)

:punk :punk :punk :punk :punk :punk

Тая ана мария е адски тъпа бе иии. Ама то не може само да се обличаш трябва и някоя книжка да се прочете. Тва направо не е човешко публиката взе да и се смее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ОТ всички най-много ме кефи Цвети не и помня фамилията. Много весела такава и има акъл :love :wub:

Мамка му пак Пловдив го отнесе(първо оная чума в Big Brother,сега и това евтино курве) мъкаааааааааааааа мъкаааааааа.Ами оная Теодора ми и тя е покъртително тъпа(е все пак е чалга певица).

Тая ана мария е адски тъпа бе иии. Ама то не може само да се обличаш трябва и някоя книжка да се прочете. Тва направо не е човешко публиката взе да и се смее :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ОТ всички най-много ме кефи Цвети не и помня фамилията. Много весела такава и има акъл :love  :wub:

Suglasen sam s tebe gorkata .Tq naistina li jivee na tazi planeta :unsure: samo4uvstvie ,arogantno povedenie i o6te kvo li ne .No sam siguren 4e edin den 6te si nameri maistora :devil :D :devil

Въпрос към ана-мария

Кой стана губернатор на Калифорния"

а)Силвестър Сталоун

б)Арнолд Шварценегер

в)Стивън Сегал

Отговор В смях в залата :lol: :lol: :lol: пуснете си да гледате тая е много злеееее. горкичката вече ми става жал за нея :cry

едит: познавала лично стивън сегал :blink:

Въпрос към ана-мария

Кой стана губернатор на Калифорния"

а)Силвестър Сталоун

б)Арнолд Шварценегер

в)Стивън Сегал

Отговор В смях в залата :lol:  :lol:  :lol: пуснете си да гледате тая е много злеееее. горкичката вече ми става жал за нея :cry

Верно тая е пълен хал :) Сашо Снегорина кърти мивки, а Теодора не знае изобщо къде се намира :D Тоя новия малко нервак си пада, ама ме кефи как постоянно реже Анна-Мария :woot

Едит:Да познава го.Била му е лична асистентка по време на снимките на филма, който се снима в БГ.Даже не му е била само асистентка, ами и нещо повече :D

Аааааааааааааа не, не просто щях да падна от стола след последния въпрос. Които не е гледал предаването да го гледа довечера. Такова нещо рядко се вижда :bgrin:

едит: някой знае ли кво е розов пелигар :huh:

Иначе по "кух" участник не бях гледал досега ;)

имаше, имаше една дето се газваше Гина и тя беше много проста горката. ама те двете ако се съберат... малее за ква тъпотия ще става въпрос

възмутен съм тея по телевизиите се опитват да ни изкарат пълни идиоти маините от плд..маина да полудееш.

Съгласен съм с теб, само ни забиват с някви тъпи жени. :angry1 А всъщност нито тая нито стойка са от Пловдив. Тая била от Панагюрище. Малеее срам. :sick

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...