RaptoR Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Bomber moga samo da kaja edno mnogo goljamo BRAVO A tva drugoto momchence zabravja che 40 i nagore procenta ot naselenieto e illiterate anyway za spravka kvo kazah - SA dictionary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Значи много хора приличат на сестра ти! Или поне на акъл! Факт! 40% от зрителите обичат поп-фолка и в частност Бони и Азис. <{POST_SNAPBACK}> То всъщност каква е тая история с Азис, че не ми стана ясно ? Нещо изпуснах началото днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 На въвеждащите филмчета Азис застана до Бони и агитира хората да гласуват за нея! Те били стари приятели... И това раздразни и останалите участници, защото те си разчитат само на себе си...или на децата си, в най-добрия случай. А Гарелов се издаде между другото и си призна, че и самия Азис ще участва в някое от следващите предавания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 На въвеждащите филмчета Азис застана до Бони и агитира хората да гласуват за нея! Те били стари приятели... И това раздразни и останалите участници, защото те си разчитат само на себе си...или на децата си, в най-добрия случай. А Гарелов се издаде между другото и си призна, че и самия Азис ще участва в някое от следващите предавания. <{POST_SNAPBACK}> Сега ми се изясни. и все пак не мога да повярвам, че простотията е достигнала подобен обем. Аз по принцип си падам убеден оптимист, но тия 40% ме разбиха. Аз лично не познавам човек, който би гласувал за нея(и слава богу- щтото знаете. Кажи ми, кой са приятелите ти да ти кажа какъв си) А за участието на Азис(да се чете като изрусения циганин ********) АНАТЕМА !!! На мен лично ми стигат и сегашните му медийни изяви. Представяте ли си ако участва на колко въпроБа ще отговори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Бахти шоуто Пътников пита какъв празник е бил 6 Август(преоблажение господне) и Вилма не знае, а когато Гарелов го попита какво е на 15 Август(Света богородица) той незнае а Бони циганката знае. П.П. И аз незнаех акво е било на 6-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Представяте ли си ако участва на колко въпроса ще отговори. Po-interesnoto e kak tochno shte otgovarja, dali shte polzva "parcal" i dr. podobni Не ама сериозно наистина ли би гласувал някой здравомислещ човек за нея. Единствено хора като сестра ми биха го направили. Ej pich, iskam da se ojenja za sestra ti - mnogo shte mi dopadne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 ае как може хората да гласуват за тая бони вас кефи ли ви? мен много ме нерви не че другите тая седмица са нещо но все пак нея ае кво да ви кажа не ме радва!!! вас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Бони е много добра певица! Има глас! Има красота! ...и нищо друго! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 napulno sam saglasen 4e boni ima glas 4e e krasiva i taka na tatuk ama 12 godi6no dete ima po bogata ob6ta kultura ot neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Очертава се това да е най-културната седмица на предаването. След безумните простотии, на които се наслушахме в последно време, сега ще погледнем на нещата от друг ъгъл. Разбира се разликата в градуса на новия ъгъл и стария няма да е голяма, но поне е в другата посока. Хората се опитват някакси да се нападад едни други, особено някои хора нападат много. Но разликата идва от това, че никой не отвръща сериозно на удъра. Нещата се преглъщат и остава една сравнително спокойна обстановка. Най-голям принос за това определено има Стефан Курдов. Той не отвърна на нито един удър и някак си другите се опитват да му подражават в това отношение. Ако бях една идея по-тъп от колкото съм, бих пуснал един SMS за Курдов. Не защото се надявам на награда; не защото смятам, че моя SMS ще го изстреля на върха; а защото смятам, че ако трябва да пратя SMS, то той ще е за него. Досега не е имало такъв участник. Може би донякде той намалява шоуто и сеира за много хора. Но според мен той остана толкова пич, колкото беше и в петък. А никой друг не е успявал. Всеки започва в последствие да играе някаква друга роля и вече не е това, което е бил в началото. Докато той си остана същия- безумно сериозен, мълчалив и интелигентен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 11, 2004 Author Share Posted August 11, 2004 Курдов е същия действително, но точно чак пък пич, не мога да го нарека. Той се прикрива под маската на невузмутимост и уж железни нерви. Но днес му пролича че се обърка малко когато Гарелов го бъзна за неплатените дългове - абе личи му че не е толкова железен колкото се прави. Доктор Пътников е начетен и леееееко поизперкал доктор , но въпреки това си ме кефи пича - с тръбича е изрут, маняк абе як е. Емоционален и открит, не завоалиран зад хиляда стени като Курдов. За другите мога да кажа само че се отдалечават от образа, който кефи. Бони - яко чалгаджииска подкрепа, може и да финишира. Другия финалист за мен е доктора. И просто вече виждам как я маже на финала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 tva predavane e SUVSEM malko po-hubavo ot lubimia ni Kuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Гъмов ми липсва! Той правеше истинското шоу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Бони е много добра певица! Има глас! Има красота!...и нищо друго! <{POST_SNAPBACK}> беее за красотата е малко спорено де но всеки си има вкус де а бтв да го гледам ли днес или беше тъпо ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Mnoo qko se nakefih kogato Garelkata kaza verniq otgovor na Kaloqn naprao se razbih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 don_anton, ако искаш го гледай, ако не искаш- недей! Всеки си има вкус! На мен ми е приятно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 За пореден път се убеждавам че БОНИ е много тъпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 A pak az naj-posle razbrah zashto Boni redovno ne moje da se vmesti v 10-te sekundi (ne samo poradi tova, che e tapa....tova e samo polovinata) - zabeljazvate li kolko sasredotocheno gleda v ekrana i marda s ustni sled kato zadadat vaprosa? Prosto edvam chete gorkichkata - shte mi se da i dadat da prochete nepoznat tekst da vidite kakav seir shte padne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Стефан Курдов rulezzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Тая бонка е толкова проста, че нема на къде повече, ма пак ще я пратат на финала Всички други, освен тая циганка, са ми симпатични. Дано Пътников победи в играта и да размаже тая бонка, щото само като е вида и ми са повръща Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 ? Prosto edvam chete gorkichkata - shte mi se da i dadat da prochete nepoznat tekst da vidite kakav seir shte padne <{POST_SNAPBACK}> Искам само да те попитам има ли човек,който да не чете "непознат"текст???Или може би ти препрочиташ книгите и вестниците по 19 пъти? Колкото до "черната перла"или както там я назовават-определено не може да чете и не владее добре български.А после разправя,че вкъщи говорят на български.Мен ако питате на чист цигански си говорят. Дано Пътников победи.Или в краен случай актьорчето. А като цяло предаването е ужасяващо.Единствената му функция,поне за мен,е да ми докаже за милионен път колко посредствен е средностатистическия българин и тъй наречените "звезди" Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Dano aktior4eto da pobedi awe koito 6te da pobedi samo ne Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Баси аз вчера следобед седнах да го гледам и когато Гарелов каза, че видял Янков да носи цветя на Бони и станах да изключа телевизора. На всичко отгоре не е твърде интересно тая седмица. Само Пътников се прави на шут ма не е интересен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 За пореден път се убеждавам че всичко е нагласено. Мисля че утре ще останат Пътников и Бони(бъпреки че искам да е Вилма) и се надявам Пътников да победи, защото е много много по-умен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 При един финал с Пътников и Бони, победителят е ясен още преди началото! С Вилма поне ще има малко тръпка. А и жените ще плакнат очички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.