dravko Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Продавам въпросния винтоверт, обаче няма захранващ адаптер - аз го зареждам с един чужд! Мисля, че трябва да е 9 волта, но и аз го купих без захранване, така че не знам какво е било оригиналното. Батерията е добре. снимки: http://dravko.snimka.bg/other/drill.662797 цена: 15 13 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaSsSkO Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Ако ти върши работа защо го продаваш ? Имам интерес .. по принцип .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted March 18, 2012 Author Share Posted March 18, 2012 Ако ти върши работа защо го продаваш ? Имам интерес .. по принцип .. Купих си един куфар със 6 инструмента, между които и винтоверт, затова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted March 20, 2012 Author Share Posted March 20, 2012 Нова цена: 13 лв. EDIT1: Понеже изведнъж се появиха няколко човека с интерес, ако с първия (stanchobb) няма сделка до утре вечер ще пиша лично на следващия... EDIT2: продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.