Jump to content
BulForum.com

Продава се принтер - HP D1460 - 40(35) лв

Recommended Posts

:rolleyes: Днес намерих 2 празни касети като за него. Включвам ги към него като комплект. Предполагам пълненето им е 2-3 пъти по-евтино от колкото да се купи нова касета.

Mod: Следващия път с такова заглавие вече няма да си видиш темата!

Намалявам го на 35 лв :bowdown:

пп

Извинявам се на МОДа, но не мога да разбера какво съм объркал в заглавието. Ако има някакъв проблем не е умишленно и ще го коригирам, но да ми каже кое не е наред :wacko:

Лека

ПП: ОК, МЕРСИ ! Не е умишленно и ще го имам впредвид.

Mod: Прочети си точка 4 от правилата на раздела, от която ще цитирам само първото й изречение:

4. Задължително е да се пише в заглавието на темата какво продавате или купувате (вид на стоката, марка и модел).....

В твоя случай си написал само модела, но не и марката, както и вида на стоката. Защо мислиш, че всеки непременно трябва да знае, че D1460 означава принтер и то на фирмата HP? Или викаш, дай всеки да цъка по темата и да влиза, за да разбере, че това, дето се продава вътре изобщо не го интересува? Заглавието няма как да си го коригираш, затова ще ти го допиша аз. Освен това си и в друго нарушение (Т.28 от общите правила) - подписът ти минава лимита за 100 пиксела, затова или намали писаното в него, или го остави, но му намали шрифта така, че всичките редове да не надминават 100 пиксела по височина.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...