Inspire Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Предварително умолявам хора, които нямат никакъв интерес към часовниците да не пишат с цел да си чешат езиците. Благодаря предварително! Чисто нов страхотен часовник хронограф от марката PULSAR (by Seiko). Часовникът е напълно оригинален, не е използван никога. Подходящ както за ежедневна употреба, така и за официални случаи! Характеристика на часовника: Идва с подаръчна кутия PULSAR Каишка от естествена кожа, черна на цвят Бели контрастиращи шевове на каишката Корпус от неръждаема стомана Изцяло черен циферблат с контрастиращи сребристи рингове на хронографа, стрелки и маркери (за часове, секунди и т.н.) Стрелки: час, минута, секунда (секундите се отмерват от 1 от малките циферблати, а голямата червена стрелка за секундите се използва от хронометъра) Напълно функциониращ хронограф: - Хронометър до 12 часа отмерващ 1/20 от секундата - Възможност за сплит времена на хронометъра Тахиметър Възможност за заключване на коронката Стъкло от минерал кристал Датник на 3 часа Водоустойчив до 100 метра (данни на производителя) Кварцов механизъм Батерия: Seiko SR927SW Индикатор за живота на батерията Ето и снимките: Часовникът се намира в Сливен. Изпращам с Еконт за сметка на купувача. Цената е 150лв + добра отстъпка, ако се вземе бързо +30% отстъпка от цената на куриерската услуга За връзка с мен: тел.: 0883 488 006 скайп: insp1r3 ---------------------- Чисто нов страхотен часовник хронограф от марката LORUS (by Seiko). Часовникът е напълно оригинален, не е използван никога. Не успях да намеря в България да се продава и съответно на каква цена, но в сайта на LORUS е 130 паунда. Подходящ както за ежедневна употреба, така и за официални случаи! Характеристика на часовника: Идва с подаръчна кутия LORUS Метална верижка от неръждаема стомана с черно матово йонно покритие Закопчалка с двойно закопчаване Корпус от неръждаема стомана Изцяло черен циферблат с контрастиращи златисти стрелки и маркери (за часове, секунди и т.н.) Стрелки с фосфор: час, минута, секунда Хронометър до 60 минути отмерващ до 1/10 от секундата Напълно функциониращ хронограф: - хронометър Стъкло от минерал кристал Датник на 3 часа Водоустойчив до 100 метра (данни на производителя) Кварцов механизъм От клипа може да добиете по-добра представа за часовника. Не успях да направя добри снимки. Ето и клип на часовника: Реални снимки: Часовникът се намира в Сливен. Изпращам с Еконт за сметка на купувача. Цената е 165лв. Имам и 1 брой на 125лв, също напълно чисто нов, но има 2 трудно забележими точици големи не повече от 0,2мм в края на верижката. Не съм качил снимка, тъй като не успях да направя такава, на която да се виждат. И за двата могат да се направят добри коментари при сериозен интерес. +30% отстъпка от цената на куриерската услуга За връзка с мен: тел.: 0883 488 006 скайп: insp1r3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inspire Posted March 18, 2012 Author Share Posted March 18, 2012 Нова цена за PULSAR-a: 140лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.