Midex Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 В онлайн магазините има основно 3 варианта на това уредче - това, което продавам е най-миниатюрния вариант, ширината му е колкото 1 железен лев (сложил съм такава снимка) и се води "World Smallest Wireless GSM Sim Card Spy Mini Ear Bug". Начинът на работа е следния... Ако например искате да подслушате жена си какви ги върши, докато сте в командировка ...или пък дали съдружникът ви не ви върти номер зад гърба....или каквото и да е друго - слагате му някаква валидна сим карта и тактично изпускате уредчето на някое място, където няма да се види (зад дивана, зад някой шкаф, в някой тъмен ъгъл и т.н.). След това спокойно си заминавате в друг град или ако щете в друга държава. Удобството е, че във всеки момент, когато решите да разберете какво става в помещението, където сте зарязали уредчето - достатъчно е да наберете номера на сим-картата, която сте му сложили, то ще отвори линията автоматично и ще включи микрофона. При затваряне на линията, микрофонът се изключва и уредът отново минава в чакащ режим, докато не му позвъните отново. Купих го от чисто любопитство, защото идеята ми се стори доста свежа, но реално нямам такива наклонности и няма за какво да го ползвам. Затова след като го получих, само му сложих една вивакомска карта и го изпробвах доколко добре хваща микрофона - съвсем задоволително! Бях го сложил в стаята си на около 3 метра от пуснат с нормална сила на звука телевизор и докато хапвах в Макдоналдс, изслушах новините по телефона (беше около 8 вечерта). Нямам представа дали покрива времето на стендбай от ръководството, защото освен горната проба, друга не съм правил, а и уредчето ми пристигна съвсем наскоро. Продавам го точно за колкото го купих - $20 (30 лева). Към него вървеше единствено USB кабел за зареждане, но ако се разтърся из нас, мога да намеря и някой излишен 220V адаптер с USB изход за зареждане от мрежата. Слагам данните, които са написани в листчето с указанията + 2 снимки от близък план, вкл. и тази с левчето. This device allow you to spy anyone in any place. You only need to buy a new SIM card, place it in this device. Once you call this number, this device will auto answer, and it is working like a phone with auto answer without speaker. So you can actually hear anyone's talking about you or whatever when you call in that sim card's phone. Features a unique super- slim design, place it at home or even in the office. You could listen to the sound of its surrounding wherever you want, it is the latest SIM surveillance equipment available Please do not use it to engage any illegal activity. • Dimensions : 39mm x 12mm x 27mm • 24 hour non-stop power supply • All GSM SIM card compatible • Microphone range(Meter): 5~7(Radius), 4 levels • Receive sensitivity: -\+10K • Working temp: -40~50'C • Responding frequency: 1.2K~800Khz • Stand-by time: 10 days • Working time: 4 hours Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 А може ли да работи, когато се зарежда? Искам да го оставя на място за повече от седмица, като това че сте вижда не е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 16, 2012 Author Share Posted March 16, 2012 А може ли да работи, когато се зарежда? Искам да го оставя на място за повече от седмица, като това че сте вижда не е проблем. Не знам, сега ще го пробвам и ще го допиша в този пост...а всъщност точно размерите му и това, че може да се скрие навсякъде е най-голямото предимство, но ти си знаеш. Даже така като му гледам монолитната конструкция в съчетание с малкото тегло, ми се струва, че дори няма да му стане нищо и от силни сътресения, което пък ще рече, че ако си навън примерно, може да го хвърлиш вътре през някой отворен прозорец и да разчиташ, че като влезе ще падне я под някой шкаф, я в някой по-тъмен ъгъл......ама не виждам за какво да го прави човек, освен ако не цели нещо конкретно... Edit: Така...направих пробите и искам да споделя 2 неща, които установих, докато ги правех: 1. Уредчето работи без проблем когато е включено да се зарежда, а също така не му пречи ваденето или слагането на USB кабела в движение - сиреч...не прекъсва линията или да дава някакви други странични явления. 2. Направих малко повечко проби за чуваемост с говор от телевизор, работещ с различна сила на звука. При пробите установих, че явно в схемите му са вградили някакъв алгоритъм за шумоподтискане и по тази причина забелязах, че най-ясно се чува при сила да речем...между 25% и 80% от нормалната сила (ако приемем това условно). Имам предвид, че когато звукът в помещението е много тих (примерно някой шепне или говори едва-едва), не се разбира ; същото се получава и когато звукът е много силен (при тази проба го бях оставил до телевизора, който пък бях усилил почти на максимум) - в този случай се замазва звуковата картина. Предполагам, че са го настроили за средно и ниско ниво на звука, които са по-често срещаните ситуации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 Напълно бях забравил, че продавам такова нещо. Тъй като в момента ми трябва някакво старо ATI на AGP слот, което да има повечко памет и да опреснява бързо в 2D режим на 1920х1080 (3D-то изобщо няма да се ползва) - мога да го бартеросам за подобна видеокарта...примерно този Радеон 9550 от тази тема ме урежда напълно. П.П. Ще добавя опцията за бартер в подзаглавието. Едит: Продадено на dixfbd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.