Xeon Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Сутринта чух нещо, което още не мога да повярвам, че е истина - държавата не можела да регулира цените на горивата! Заявено в прав текст от министър-председателя, бивш охранител,бивша мутра, настоящ национален предател. На мен ми се струва,че държавата не може(или целенасочено не иска) да регулира цените на каквото и да е било-храна,ток,вода и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Боко Откривателя: Щастлив съм, че проучванията показват, че имаме достатъчно залежи на това, което ни трябва, и то не е шистов газ. Боко Математика: "Всичко е математика", добави той и обясни, че в момента България произвежда 10 000 мегавата електричество, а потребява 5000 мегавата. Изграждането на седми блок на АЕЦ "Козлодуй", за което кабинетът ще вземе решение в сряда, пускането на нови мощности в "Марица-изток", присъединяването на източници на алтернативна енергия и разширяването на проекта "Горна Арда" ще гарантират достигане на общо производство от 13 -14 000 мегавата електричество, изчисли Бойко Борисов. Защо не се търси наказателна отговорност от бившите управляващи, според Мутрата. Явно някой друг държи властта в парламента, а не подчинената му пасмина. Нито един министър на БСП, ДПС, НДСВ не може да бъде подведен под отговорност, каза още министър-председателят. По думите му причината за това е закон за амнистията, приет от тройната коалиция, който освобождава от отговорност предишните управляващи. Обяснението на Мутрата защо правителството не може да се справи с битовата престъпност: Толкова можем, имаме три приоритета - инфраструктура, съоръжения, най-ниски данъци, не трябва да се разпиляваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 31, 2012 Author Share Posted May 31, 2012 Направи ми впечатление как в последните няколко дена управляващите се засилиха да правят спешни ремонти на мостовете без конкурс за избор на фирма. Интересно къде спаха 3 години и една сега се сетиха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 О! Бойко и евреин станал? Тва с цел да манипулира Меркел да плати на България компенсации за Холокоста? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.