cmdj7 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Здравейте ! Поради систематизиране на личната ми информация и освобождаване на пореден външен диск Ви предлагам 2.5" SATA носител - WD120BEVS-22UST0 ! Диска е 120GB /5400 rpm /SATA ! Работил е безпроблемно винаги ,но след вчерашното сканиране с HD Tune PRO 5.00 даде 0.2% проблемни сектори ,което ме учудва поради това ,че никога не пипам дисковете си по време на четене /запис ! Диска е студен и тих ! Няма визуални забележки освен леко подгъната лепенка ,получено преди години ,когато го поставях в кутийка и задрах стикерчето ! Цената на диска нека е 40.00 лева ! ПРОДАДЕН ! Цената на диска и кутийката му ( алуминиева ,качествена и никога не съм имал проблеми с нея ,закупена за над 30.00 лева през 2009 година ) нека е 50.00 лева ! кутийката е продадена !!! Кабела miniUSB / USB не е за продажба ! Реални снимки на компонентите и статус на диска вижте тук ( има проблем с качването на файлове в Снимка.бг ) - http://forum.laptop.bg/index.php?showtopic=29602 Намират се в гр.Плевен ,но могат да бъдат изпратени и с ЕКОНТ и опции за преглед и тест на пратката ! За контакти моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg ! Гарантирам за коректно поднесена обява и автентични снимки ! Нека Силата бъде с Вас осмисляйки писанията ми ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator8606 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Диска ми трябва но ако можеш ми направи PrtSc от Hard Disk Sentinel на първия екран и на S.M.A.R.T таба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.