SouLReAVeR Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Здравейте колеги съфорумници. Търся си 2-ра видеокарта от посочения модел (HD5870) за Crossfire режим . Нямам предпочитания към марка (Sapphire, Asus, Gigabyte или някоя друга) и не държа картата да е с гаранция или някаква окомплектовка (но би било плюс, ако имат поне едното) - достатъчно условие е само да функционира безпроблемно. Бих предпочел и да е референтен модел и дизайн, а не от тези с модифицари охладители (за да се запази и естетиката в кутията ми ). Също така бих желал от бъдещия продавач да ми се даде поне 3 дни Moneyback, за да мога да тествам картата и работата и' в нормален и Crossfire режим. Сумата, която мога да отделя, е до 250 лв (+ 10-20 лв отгоре ако сметна наистина, че си заслужава); не бързам, както споменах по-горе - картата ми е необходима за Crossfire - и затова всякакви по-скъпи предложения ще са невалидни. Чакам вашите предложения тук в темата, на ПМ, или на Skype: mikeshin0da. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted April 1, 2012 Author Share Posted April 1, 2012 Търсенето се прекратявя. Моля някой модератор да заключи темата. Благодаря за отделеното време и внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.