jijigali Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 продавам Галваничен Разпределител Isolator CS1001" чисто нов не монтиран !!! параметри Задачата на тези филтри е да раздели галванично / и оплетка и жило/ сигнала идващ от кабеларката към телевизорите. Причината за това е, че на оплетката на кабела идващ от кабеларката има ~70-100 V. Т.к. телевизорите не са заземени, то дотук няма проблеми. Обаче като се включи и компютър /а той е заземен /към телевизора, това напрежение се "обира" по веригата - кабел - телевизор - кабел към видеокартата - "0" в контакта. Резултатът от това е - картина на раета или евентуално изпушване на видеокартата. Който ползва кабеларка + компютър вързан към телевизор е "доста" желателно поставянето на такъв галваничен филтър преди телевизорите /сплитер или усилвател/ Обикновенно този изолатор се слага преди самото устройство, на мен ми се наложи да слагам такъв преди TV Tuner-а защото връщаше ток и мажеше образа на tv-тата ми продавам и HIGH PASS FILTER филтрира обратния канал на някой кабелен модем. Причината е, че хармоничните честоти на обратния канал пречат на телевизията и интернета от доставчика. 8 лева на парче 7 ЛЕВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijigali Posted March 12, 2012 Author Share Posted March 12, 2012 нова цена на 2-та артикула 7 ЛЕВА на парче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 нова цена на 2-та артикула 7 ЛЕВА на парче Здрасти, имам подобен проблем с компа ми. Ползвам цифрова тв от близу компа ми е вързан към тв-то със HDMI и когато изключа компа и телевизора вентилаторите продължават да въртят много по слабо но въртят. Да не би от това да е проблема, защото като изключа HDMI кабела и вентовете спират. Дай повече инфо , и ако филтъра помогне, няма проблем взимам веднага. Поздрави, Младен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
do_ni Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Здрасти, имам подобен проблем с кмпа ми. Ползвам цифрова тв от близу компа ми е вързан към тв-то със HDMI и когато изключа компа и телевизора вентилаторите продължават да въртят много по слабо но въртят. Да не би от това да е проблема, защото като изключа HDMI кабела и вентовете спират. Дай повече инфо , и ако филтъра помогне, няма проблем взимам веднага. Поздрави, Младен. Ами пробвай с включен HDMI а пък изключи цифровия приемник от телевизора и махни кабела на кабелната. Ако вентилаторите продължат да работят проблема е между компа и тв-то. Ако не работят значи ти трябва изолатора. Филтъра няма да ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aufte Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 ....здравей,интересува ме важи ли още обявата за изолатора...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Аз също имах подобен проблем и тези филтри ми ги осигури безплатно кабелният оператор. Казаха,че ги имат на склад но ги дават само при желание на клиента. Причината за това,е че на ТВ приемници под 100Hz сигнала не е равномерен. Особено при плазмени телевизори тези филтри са задължителни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijigali Posted November 20, 2012 Author Share Posted November 20, 2012 продадени са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.