Jump to content
BulForum.com

Търся си телефон!

Recommended Posts

Трябва ми телефон който да звъни силно, работя в много шумно предприятие и не мога да чувам своя...Единствения претенции който имам е да е по-запазен. Около 50 лв.

Трябва ми телефон който да звъни силно, работя в много шумно предприятие и не мога да чувам своя...Единствения претенции който имам е да е по-запазен. Около 50 лв.

Здравей колега имам два телефона 1 Samsung Monte Slider чисто нов -50 лв и 2 Nokia 5220 Em има силен звук -60 лв за бр скайп -nikdim69

LG - GM205, това е телефона с най-силен звук който съм имал, дори подарих и на майка ми такъв, защото недочува и този телефон и върши чудесна работа. Много запазен и с много издържлива батерия. Също така апарата е с 2,1 канален звук и може да се слуша радио и без слушалки. В комплект със слушалки и кабел за компютър. Цена 50 лв.

Всъщност мисля, че даже е и в гаранция още.

B0034XRHSI-04.jpg

Ревю.

Мога да ти препорчам да си вземеш нов 1616 по около 40 лв са от магазините. на тях точно това им е недостатъка - ползват високоговоритела и за говорене и за звънене. Просто усилваш и ще заглушиш и машините в работата ти.

Нокиа 1616.

40 лв.

Чисто нов. Не е кодиран. Батерията е със фабричния заряд има година и няколко месеца гаранция (трябва да погледна)

В комплекта е зарядно, телефон и батерия.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...