Hip Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Трябва ми телефон който да звъни силно, работя в много шумно предприятие и не мога да чувам своя...Единствения претенции който имам е да е по-запазен. Около 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazyto Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Трябва ми телефон който да звъни силно, работя в много шумно предприятие и не мога да чувам своя...Единствения претенции който имам е да е по-запазен. Около 50 лв. Здравей колега имам два телефона 1 Samsung Monte Slider чисто нов -50 лв и 2 Nokia 5220 Em има силен звук -60 лв за бр скайп -nikdim69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 LG - GM205, това е телефона с най-силен звук който съм имал, дори подарих и на майка ми такъв, защото недочува и този телефон и върши чудесна работа. Много запазен и с много издържлива батерия. Също така апарата е с 2,1 канален звук и може да се слуша радио и без слушалки. В комплект със слушалки и кабел за компютър. Цена 50 лв. Всъщност мисля, че даже е и в гаранция още. Ревю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Мога да ти препорчам да си вземеш нов 1616 по около 40 лв са от магазините. на тях точно това им е недостатъка - ползват високоговоритела и за говорене и за звънене. Просто усилваш и ще заглушиш и машините в работата ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Нокиа 1616. 40 лв. Чисто нов. Не е кодиран. Батерията е със фабричния заряд има година и няколко месеца гаранция (трябва да погледна) В комплекта е зарядно, телефон и батерия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.