Grimjaur Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Сега го дърпам,като го изгледам ще кажа.Ам предполагам,че ще ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 ..bio супер - мерси! ...ама точно "Мамо бе..." нещо неще да се дърпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 Абе,Сава,случайно да ти се намира Директор на водопад-филмът,който е за Ревю.Че аз го бях дръпнал преди много време от някакъв сайт,но качеството беше боза и нищо не виждах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 И няма да е лошо,да го качите в уареза.Да му се порадваме и ние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 ...ами Velvet - не, нямам го...т.е. имах го на видеокасета записан от ТВ-то, ама беше мн отдавна и знам ли в кой е сега..а линкът, който аз имах за сваляне от доста време не бачка...ама трябва да го чекваме - току виж стане: Директор на водопад ...аз иначе исках сега да кача два клипа на Мефисто (единият е по "09.09.1985" на Воев) нооо...Can't create directory: Permission Denied ...както и с МР3 между другото... ...така че: 09.09.1985 No Name това са клиповете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Тук има доста неща.Но има какво още да се желае все пак..... http://newgeneration.cult.bg/index.php?news=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 ...ами има, ама всички са с линк към mp3.newgeneration-forever.net , където би трябвало да е и Ревю...но не бачка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Днес се сетих за едни филмчета,за култовата в Русия Масяна.Има и два за музика,дано да ви харесат. http://www.mult.ru/projects/mas/mults/mult_48.html http://www.mult.ru/projects/mas/mults/mult_64.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Здрасти,приятели,нямаше ме една седмица в Пловдив и вие вече сте напреднали доста @био,този клип с посеркото е потресаващ...нямам думи просто... А иначе виждам,че сте се настроили на определена вълна,та реших и аз да се вклюва с един въпрос...Абе,някой слушал ли е Пятница...много страхотна руска банда...мисля,че ще намеря няколко диска тези дни и ще ги кача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Здрасти ХЕКТИК радвам се че се върна, липсваше ми :> GG Allin е чисто луд, радвам се че ти е допаднал, ще ти намеря още негови неща. (бтв той не е междуживите вече) Препоръчвам на всички да гледат филмчетата които Naso е препоръчал. Мога единственно да му благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Филмчетата,коитро Насо препоръча са жестоки.Адски много им се радвах,ама лошо е,че не разбирам грам руски.Май е късно да го уча вече,пък има хляб в него. GG Allin,ей тва наистина е болно копеле,мамка му тея лайна,гнусно беше,но парчето е готино/не оная му работа или лайното,а песента / А Алиса е нещо прекрасно,красиво,абе грабна ме веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 ....вярно е...тоя проект mult.ru е най-свежото нещо, което съм виждал напоследък в нет-а...изгледах ги всичките и пак ми беше малко ... ...и сега дори си дръпнах macromedia flash MX 2004 и седя и я гледам като тръба... ...май ще трябва някоя книжка да си купя... P.S. ...и бтв, аз пък имам един въпрос относно Ukrainians - някой да ги е чувал, да му е попадало нещо??...украинци са...аз имам няколко тяхни песни кавъри на The Smiths и са невероятни - на украински, с бас и балалайки ...обаче са ми на касета...пуснах ги в мулето, но може би ще станат готови другия месец , тъй че ако на някой нещо - да свирка... ...иначе поздрав: Маша и Медведи - Без Тебя Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Ей сега дръпнах клиповете на Мефисто и са доста добри,всичко черно бяло ми харесва на мен май.Kreideiky,казвай ако има някъде и други клипове Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 ето и още от мен Depeche Mode ->някакъф сингъл специална поръчка на BWD. Agarvaen да го свалиш :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Естествено,че ще го сваля.Трябва да се тества качеството Междувпрочем,свали си Nargaroth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Aз младежи сега си разглеждах едни снимки и слушках Мъртви поети и ми хрумна...не съм ходил от сумати време в Найлона,та какво ще кажете да идем да запием там на някоя среща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 ами става, аз съм навитак .. но днес и в събота не мога имам няколко излизания. неделя съм свободен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ние трябва да се разберем с Нин.Щото събота и неделя е на бач до 21:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Аз съм навит за неделя.Абе Аги,ми нали ще запиваме,няма да почваме в 6 следобед,като свърши работа и айдее,почва фиестата.НО да чуем и другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ази ако съм си у Плоудиу ще дойда 100. Обаче майката се прибира в понеделник и може да идем от неделя в София с бащата...ще видим. Ако не го бъде - приятно прекарване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 сега като гледам маи трябва да е прозрачно .. дейба мамка му ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWinterDay Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 ето и още от мен Depeche Mode ->някакъф сингъл специална поръчка на BWD. <{POST_SNAPBACK}> Bio,много мерси!!!Голям да пораснеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Blitzkrieg over you (A Tribute To Ramones) много яка хава :Р специално за velvet, че на него не съм изпълнявал музикални желания. @sMARTBomber мерси за transparent-ното иначе логото може да кръсти: Bootprint across Bulgaria !!! edit: има такива компилации .. затова ми хрумна тази идея. иначе velvet можеш да ползваш логото, няма да те съдя :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Aз споделих на Хектик,че ще си правя едни тениски,а едната неше с Кале,та био,може ли да ползвам стъпката?И благодаря за песните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Аз мисля да си намажа подметките с белина и да се разходя по някоя тениска. След това пак с белина да издрапам един надпис К.А.Л.Е. Радуйся народе!!!В момента дърпам Директор на водопад. И ще го кача по някое време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.