velvet_underground Posted August 3, 2004 Author Share Posted August 3, 2004 Сектор Газа нещо не ме грабнаха.Имат някои парчета,които лично според мен като музика са много добре направени.Но като цяло не ми харесват много.И е кофти въобще да не разбираш какво се пее Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 ето ви малко Pekinska Patka ... скоро ще ви кача и някой и друг клип на тази култова за времето си сръбска пънк група !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Я да съживя малко темата.Слушали ли сте Релси и Грес?Групичка наподобяваща Чувал-Чувал и ранните Хиподил.И много изрудска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Original`Prankster Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Oib, можеш ли да качиш Ленинград на wareza, щото от евронето не мога да свалям? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 предложение: среща на хората от тази тема, наречете го underground-а на уареза :Р. Аз и без това трябва да се срещна с Kreideiky да взема "Нови Цветя" и да го черпя бири, така че специално обещавам на velvet_underground да ги вземе. Просто кажете дали ви харесва предложението !!! @velvet_underground дори нищо да не стане, ще се уговорим и ще ти дам дискът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Аз съм навит за тази хава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 аз също...и сорри че забавих диска ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 пичове аз съм безработен мога по всяко време да излезна .. така че оставам на вас да определите часът, датата и мястото на срещата. P.S. събота неделя как сте със свободното време??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Събота,неделя - аз съм до 16:00. Навит съм за това нещо А за място-има едно ъндърграунд кръчме,само трябва да проверя дали работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 ....аз има вероятност в единия от двата дни да съм зает малко /трябва да режа дърва ;)/ , но мисля че ще привърша до 16:00 или просто ще си наглася нещата някак...в петък ще знам със абсолютна сигурност, но така или иначе там ще съм ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 Хммм,аз също съм безработен и събота и неделя са ми ок,освен ако няма идея за запиване,тъй като най-вероятно ощв утре на мен ще ми излезе такъв ангажимент ужасен Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Kreideiky ти кажи кой ден си свободен (като уточниш ангажимента) след 16 пък Agarvaen да каже къде е кръчмето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 ....на мен значи съботата ми е свободна...а може би и неделята т.е. едва ли ще режа дърва до тъмно...та сега въпроса е кога и къде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Гледам да се съобразявам със всички затова - НЕДЕЛЯ,19:00,КОПЧЕТАТА,под видеостената.Кръчмичката не бачка ,ама можем да идем при жената-поне бира има или в Найлона Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 аз съм там !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Kreideiky подготви се добре,жената ще те разпитва За музика естествено Био,можеш ли да донесеш касетата на Чувал-Чувал и Ь-малък? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Ok.. ...и аз съм там Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 28, 2004 Author Share Posted August 28, 2004 И аз най-вероятно съм там.Agarvaen,къде бачка жената бе?В Найлона може би трудно ще се чуваме,макар че е неделя и може да няма много народ и да е спокойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Agarvaen,къде бачка жената бе?<{POST_SNAPBACK}> Жената бачка до Природо-научния музей или казано по-ясно - срещу Енерго-Юг.Ае,на един х*й място от Джумаята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Еми момчета,аз отивам в тъпата София след 1 час.Не знам кога ще се върна,но ужасно много искам да ви видя.Точно вас.Затова,айде оставете тук едно съобщение в кои кръчми има вероятност да сте,пък аз ако успея ще дойда,макар и по-късно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 29, 2004 Author Share Posted August 29, 2004 Мдааа,и на мен ми изникна един ангажимент,тъй че е добра идеята да кажете ориентировъчно някои кръчми.Все пак ще се напъна да дойда на копчетата,но ако не дойда до 5 минути-бягайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 по-ското ти ще бягаш, ние ще те бием ами вижте аз нямам големи предпочитания за кръчмите, другите да си кажат мнението !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 аз май също нямам някви предпочитания...а и в градинката до Природонаучния при Black Winter Day ще е готино - въздух и спокойствие :}...ама щом трябва, да решим нещо докато е време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 аз изкачам малко по рано, навит съм за барчето срещу енергото !!! ако затворя по-рано може да сме в Силикона или Ерофеев... а мое предложение е .. лично аз нямам GSM, но да оставите на Hektik PM с телефон за връзка, ако се върне има желание да ни намери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 uf...mi to i az nqmam GSM ..dano se namerim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.