Kreideiky Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 ...аз пък чух за 'Виолетов Генерал', в София, някъде около 3-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Чудесно, чудесно Мерсим, velvet_underground. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Ми разбрахме се в 8:14 на градинката на Джумаята да се срещнем с Митака и вече...натам. Който иска, да идва. Който не иска...да духа супата...или не печели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 28, 2006 Author Share Posted June 28, 2006 Концертът свърши.Аз отново отидох с огромните си очаквания да видя нещо,което искам да видя...пак не успях.Сигурно защото съм старомоден по отношение на Ревю.Започна със закъснение,свърши много бързо,всъщност не съм бил на по-кратък концерт на Ревю...както и на по-слаб-поне според мен.Започваме от мястото на събитието-Конюшните-може би твърде неподходящо за подобен род музика,всичките тези маси и глупости не се връзват някак.Нова вокалистка-Рони-която за мен беше неадекватна,нямаше сили да пее,съответно почти не се чуваше.Хаха,сега се сещам,че даже видях афиш,на който присъстваше Милена/каква организация,а/.Таа,Криси,която не се връзваше много в групата,леко ми се издигна в очите,просто се представяше много по-добре.Озвучаването ми хареса повече от предните пъти.Приъстващите-зад мен имаше някакви хора,които виеха като вълци,едно момиче ръмжеше като мечка,някой се провикваше "кор за Локо",другите май бяха нормални.Все повече се убеждавам,че Ревю и Нова Генерация си останаха в миналото..не ми се иска да е така,но май е.И всеки път си казвам,че няма смисъл да ходя на концерт,но знам,че и следващия път ще отида.Смахната работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 ...+ малко pics ...аз съм доволен иначе - специално към тези хора никога нямам претенции и винаги се радвам, когато имам възможност да ги видя/чуя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Ревю - 'Малко момиченце' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Поздрави от Сибир ! Сава ,тук по един канал често се върти един супер клип на Теодор Бастард - пустота ,щте се опитам да ти го запиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 ...хах, ам ти вярно ли си там?! ...ииии как е лятото в Сибир?? ...иначе за Theodor Bastard ще се радвам, да :smile: ...аз всъщност имам едно видео, live от някакъв клуб в Санкт Петербург - да не е същото?...или пък си е official видео някакво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Еха, веселба... Поздрави от селския Уискансин! Изобщо многонационално стана тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 ...хах, ам ти вярно ли си там?!...ииии как е лятото в Сибир?? ...иначе за Theodor Bastard ще се радвам, да :smile: ...аз всъщност имам едно видео, live от някакъв клуб в Санкт Петербург - да не е същото?...или пък си е official видео някакво? Pozdravi na vsichki! Sava ,za koncerta v koyto sa oblecheni kato arabi li govorish ?Tova za koeto razpravqh e animacionen klip ,neveroqten e ! Inache pyrviqt snqg padna na 27.08. Sega temperaturite sa okolo 13-15 gradusa,inache e super ,kato se vyrna shte govorq GeorgiK,uspeh i priqtno prekarvane !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Сава ,виж ТОВА ,дано да ти хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 http://avtora.com/news/nowini/sofiya_powed...eto_za_the_cure Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 reunion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Е това съм го изпуснал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.