Grimjaur Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Няма нищо общо КАЛЕ е лепило и група. А "КАЛЕ"-то за което ти говориш, е турцизъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Я да вдигна малко темата - Савата има скоро рожден ден.Сава, на колко ставаш бе изроде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Недей, че ще вземе да каже "на много" и ще стане криво...а сега пък ще вземе да ми се обиди...изобщо не се питат такива работи. Савата си е Савата и толкова. Другото е ясно - ...т.е. пак същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 oho...добър вечер,как сте??? честит рожден на snatch,да е жив и здрав и красив и да има много и най-различни хубави работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 ...на 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Да бе то беше ясно...или поне аз знаех...ама нямах лошо да кажа...абе какво ли се обаждам да се еба.... Абе дайте да пием една бира довечера примерно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 ...на 32 <{POST_SNAPBACK}> Ми аре да е честито. Все така изруд.Много поздрави на жената.И дайте да се разберем кога и де да пийнем по бирица.Че се изпозабравихме, аз се обръснах и остригах, вие сигурно сте затлъстели...на Хектик ще и откъсна главата заради тея пионерчета...абе весело е...а, да - днеска започнах успешно сесия, утре е втори рунд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 Честит рожден ден,Сава!Жив,здрав,щастлив и в Истанбул през септември Може ли след като откъснеш главата на хектик да ми я дадеш,за да я прасна с нея няколко пъти в бъбреците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Сава, и тук едно голямо ЧЕСТИТО рожденно Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! (Droonkher Tashi Delek-това е на тибетски ) Поздрави! п.с.И честит рожден ден!!! the Cure-lovesong edit:Това по-горе наистина е на тибетски! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ...хей, мерси много за поздравите!! :smile: ...бира ще пийнем, заради Истанбул ходя пеш на работа, lovesong will be forever my favorite... ...и: китайците вън от Тибет!! ...а GeorgiK на Lolapalooza в USA!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Сава,честито и от мен !!!!!!! И другият път да ходиш да ги гледаш с частният ти самолет !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ...хехе ...Насо благодаря! ...а другият път ще ги домъкна с частният ми самолет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 ...хехе ...Насо благодаря! ...а другият път ще ги домъкна с частният ми самолет! <{POST_SNAPBACK}> Като ги домъкнеш ги докарай у нас.Като гледам холът ми е целият в пайжини ,могат да направят нов вариант на клипа на "Преспивна песен" Хайде тая вечер да се видим,да пием по едно ?!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Един брой навитак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Васко Гюров от ”Ревю” е най-красивият БГ музикант HEKTIK аватара рокс!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Естествено,че Васо Гюров е най-красивият БГ музикант.Кой друг? Въпреки,че подобни анкети... п.с.И Дони не е лош. п.с.2 Шегувам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Е че как? Нали е от Пазарджишко(май?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ...хехе, ей т`ва е патриот! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 ...малко повече инфо за кюър в истанбул така. билетите вече са в продажба.за 2 та дни цената е 55 турски лири една лира е 1 лв и 17 ст. !?!?! за 2 дни + къмпинг цената е 65 турски лири Кюър ще свирят първата вечер /събота 03.09/ най-вероятно последни. Цената само за Кюър е 30 турски лири /front on stage/ От интернет сайта http://www.biletix.com/eng/rnc05/ продават билети само за двата дни. На място могат да се купят билети само за Кюър. От София до Истанбул се стига за около 10 часа...цената на билета е между 35-40 лв в едната посока. Има и самолети на Хемус Еър за 100 евро в двете посоки и се пътува около час. ...damn...на мен лично засега сметките никак не ми излизат Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 аз нищо не разбирам...Kreideiky,ще ти пиша ПМ да те питам някои неща...и на мен сметките ми нещо не излизат засега.Обаче не ме интересува,каквото ще да става-аз съм там. p.s.може ли да ипотекирам апартамент,който не е на мое име Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 p.s.може ли да ипотекирам апартамент,който не е на мое име <{POST_SNAPBACK}> Hope yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 ....ам то и на мен още не ми е мн ясно с тея един ден, два дни....ето сайта на феста но засега все още е само на турски: http://www.rockncoke.com/tr/default.asp# ...иначе останалите групи са Korn, The Offspring, Skin (от Skunk Anansie), The Tears, Hot Hot Heat и др. + разни турски банди ...къмпинга е с капацитет 7000 палатки...и май това е засега...поне докато не тръгне английският вариант на сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.