Jump to content
BulForum.com

Кале....

velvet_underground

Recommended Posts

....Насо, аз вече качих и целият албум тук...надявам се ще ти хареса...тази Яна (май така беше)страхотен глас има...

...а поздрава сега ще си го чуя, засега само мярнах, че е трибют на Кино т.е. мн благодаря!! :D

...малко по-късно ще метна и един клип на парчето...т.е. след 20-30мин ще е up :smile:

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply
Interesuwa me cqlata karinka :)

Sori za shliokavicata :( :sick

ami от един руски сайт е,дай пропс на моя аватар и ще го видиш,че го забравих сега :blink:

Като ще се поздравяваме, да ви поздравя и аз...Скиффф

Жорж,мерси много за поздрава :love :D :D

Време е май да се науча да ходя сам по концерти щото никой няма да иска да дойде с мен :ДДД

Някой ще ходи ли :P :P

Епа да го еба зорско ще ми дойде, но може да дойда. Само трябва някой да ме ръчка и да дойде с мен...т.е. аз с него...

Блааа...беше готино...по-късно днес повече...

EDIT: Ех, благодаря на Митака, че ме накара да ида. Концертото беше много приятно, въпреки че тия пичове от Мармалад нещо не можеха да уцелят музикалния фон в паузите. Както и да е, Ревю си е...Ревю...и това е достатъчно обяснение. Много ме накефи, че с тях свиреше Даката - тоя пич е най-големият! Имаше известни промени в повечето песни особено като интро. Половината парчета ги познах чак към средата на verse-а... Щом не си познах изначално любимия "Чичо"...какво да си говорим повече...

Не... но си имат нови парчета, така че не е изключено и албум да се появи :)

• 2 weeks later...

Аз много си мислех да ида, ама откакто направиха "голямата промяна" нещо не ме кефят особено...без мен ще да е тоя път.

Дам и аз няма да ида.Поради същата причина.Поздрав със старите P.I.F - "Камбаните".

• 2 weeks later...

...The Cure ще са на 03.09. на Rock'n'Coke music fest в Истанбул...някой прави ли си някакви планове?

...предните години билетите са били по около 30 000 000 TL, което е 20 и няколко долара май :huh: ....

edit: а бирата е по четири милиона! :wacko: :P

30 милиона лири са $22 или 35лв. Бира явно е по 4.50лв, което не е много тънко, щото в Прага примерно пиех бира за по 2 лева някъде. А двете са несравними. Цените там явно са направени да се изравнят с нормалните в европейските страни с най-висок стандарт и турчулята да пие малко...

Щях да питам името на групата (КАЛЕ) от къде идва, но като попрочетох десетина поста и чух една песен си мисля, че няма нищо общо със старите крепости - ама ако бъркам някой да ме поправи...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...