GeorgiK Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Ей и тук имало поздрави за Насо...айде да се включа... Честит Рожден Ден! Айде живо/здраво и ти пожелавам да ми пратиш скоро поканата да видя и аз сибирско...(абе и до друг да е поканата важното е покани да има) И да не прекаляваш с яденето! (аман от това пиене вече) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 (аман от това пиене вече) <{POST_SNAPBACK}> offtopic Това с пиенето го казах нарочно,щото знам,че не пие /offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Това с пиенето го казах нарочно,щото знам,че не пие <{POST_SNAPBACK}> Ти пък от къде знаеш ? Толкова дълго не сме се виждали,може и да съм се пропил ? !! ov3rm4n , много ти благодаря за всичките думи и стихотворението тоже.Надявам се и на теб повече да не ти се налага да я прилагаш тази максима в действие. Много бих желал да се запознаем "наживо " някой ден и да пием по едно . И да иден на концерта на Ози заедно с цялата група от форума. Намере ли онези шрифтове ? Благодаря на всички още веднъж ,желая ви сибирско здраве и сила на духа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Night after night I try to make it all fit together Night after night I see you as someone I remember You took me by surprise Opened up my eyes Now we gotta talk this over. Gospodata ot ELO wi prashtat spezialen pozdraw chrez men i wi uprekwat za pasiwnost!Are,kajete kak q karate???A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Xtra sym si az Blagodaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Аз блея по гаргите и се чуда де се дена....Иначе съм ок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 И на вас да ви еба майката... Благодаря, жив съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 а случайно , не знам от къде ще изкочи заека - някои да разполага с албума на BROON - бивш член на Sisters Of Mercy Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 как е?как не е?какво става,избягахте?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ....Hektik, аватара!! :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 поздравявам всички ви с тази игричка-саундтрака е много силен според мен! тук ако минете първото ниво е много яко,знам,че Kreideiky ще се накефи много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 ...ей сега тъкмо го минах! ...отлетяха... ...и това което почна е мн яко...голяма красота е тая игричка! ...и леко психарийка ...като някоя от детските книжки които не са съвсем детски ...Hektik, мн 10х за линка! edit: минах я!...мн жалко, че свърши обаче, 'щото супер няк'ва е ....Hektik, поздрав с 'Yellow Submarine'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Kreideiky,благодаря ти ето и още една,но тя вече е наистина психарийка,но ти си падаш по псита :тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ...гхах!! ...това вярно психарийка беше...ама мн яко!...аз баш на края се замотах там с парата, но все пак предотвратихме катастрофата ...Hektik, супер са тея игрички... ...или аз поне досега не бях попадал на такива :smile: ...10x again!! ...поздрав с това...че малко ми навява мисли за пара и машини Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Аз минах и двете,искам още.НО саундтракът на първата беше жесток Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 И аз ги изпуках и двете. Страхотни бяха. Не бях виждал такива дивотийки точно, но много ме нарадваха. Първата верно беше с по-готин звук, обаче беше много кратка...аз съм за количеството... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 да кажа и тук,че предимно на вас разчитам тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Ами и тук да повторя освен До няколко дни ще го кача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ...DaS, а ако се забавиш нещо кажи, защото мога да го кача още тази вечер примерно ...само да си инстална необходимите принадлежности :smile: ... ...'щото сега пак преинсталирах Уин ...Hektik, 10x за поздрава! :smile: ...а аз поздрав с Pluto Drive, ама ти като си го дръпнеш албума ще си я чуеш :smile: ...целият албум е мн tribal dance Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Ами аз при всички положения ако нещо не стане утре като се прибера ще го кача Та ако не ти се занимава с инсталации може и да ме изчакаш Обаче аз да покаже две флаерчета, на които попаднах днес Картинка 1 Картинка 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Ае Хек отде изкопа тоя аватар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 ...за Насо нещо от Санкт Петербург: Theodor Bastard - Пустота ...това са бившите 'Федор Сволочь' и настоящи 'Theodor Bastard'...а пък като се отвори място тук ще кача целият албум... ...Ленинград rox! ...както винаги :smile: ...само дето не съм сигурен бачка ли линка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Ае Хек отде изкопа тоя аватар? <{POST_SNAPBACK}> Zащо,Наско,харесва ли ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Не, ужасен е... Не че някой ме пита де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Сава,Благодаря ! Не бях ги слушал,много ми хареса парчето. Аз те поздравявам с ТОВА и с ТОВА Сигурен съм,че ще се изкефиш на МАХ Междо другото нямали да се видим скоро ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.