Jump to content
BulForum.com

Кале....

velvet_underground

Recommended Posts

Да ви питам нещо вие би трябвало да знаете :) Имало ли е наистина концерт на Нова Генерация в сряда, в Петното, защото така чух?

Хм,ами мисля,че просто е имало парти на Нова генерация...в смисъл,че са пускали НГ.И аз прочетох нещо в Навигатор,но смятам,че ако беше концерт на НГ щеше да има някаква реклама или поне един плакат в Петното.Въпреки че някой беше споменал,че има вероятност в края на януари да има подобен концерт.Но си мисля,че не сме пропуснали нищо.Тоест надявам се да не сме :huh:

Поздрав с една банда,която много обичах като малко момиче :bgrin: :атлас

п.с.и не съм пила червено вино вчера.честно!!! :laughing: :huh: :lol:

п.с.2.у-у-у сега пак ги чух тези атлас и са ужасни...но поздравът си остава :)

• 2 weeks later...
  • Replies 663
  • Created
  • Last Reply

Абе бяхме паднали на края на страница 2.Викам си-чакай да драсна някой ред.аре да се видим като се постопли.Желаещи?Някой беше ли качвал някъде 2 купета,щото забравих,а не ми се рови цялата тема.

Био,жив ли си бе?Изгуби се някъде.

Благодаря,жив си значи :D Скоро разбрах,че с твоите дружки сте мислили един приятел за нацист..хахаха

23.02.сряда

клуб "Петното"

Нова Генерация -live

22оо / 5лв.

Това е от официалната програма на клуба :)

..ние сме на 28ми.

Здравейте и от мен :)

...продължавам да си търся Art Generation

...аз лично никога не съм ги виждал на мр3 из бг пиъринга...и съм почти сигурен че ги няма...дори не съм виждал и да ги коментират много-много...сега мисля бих чул с удоволствие x-ray отново, но от другите парчета никакъв спомен нямам май :huh: ...а и касетата я няма

R.O.B.T.F. - Ice/remix (Нова Генерация)

...това няма да го коментирам, ама ако някой са му попадали и някои от другите ремикси на НГ да свирка...аз поне мисля, че има още 1-2-3...

...а за 23-ти - супер! :smile:

HEKTIK : тези са :)

...ако някой се заинтересува въпросният понеделник - 28.02 в Петното преди партито ще направим заедно с "Промена" премиера за БГ ...или само Пловдив на филма "GRASS" ...май от 21:00 ...филмчето е готино а наратора е Уди Харелсън http://imdb.com/title/tt0214730/

Kreideiky : аз имам касета на Арт Дженерейшън , но с напредъка на технологийте се оказа , че няма къде да я слушам :)

Kreideiky : аз имам касета на Арт Дженерейшън , но с напредъка на технологийте се оказа , че няма къде да я слушам :)

ами аз мога да ти фърля на wave, ако се интересуваш ... ще се видим и ще ти я направя.

Идиоти,простаци,мръсници.....Никви не пишете тука,ей! :angry:

bio имаш ли качени някъде Пекинска патка?Че един френд ги търси :)

Идиоти,простаци,мръсници.....Никви не пишете тука,ей!  :angry:

bio имаш ли качени някъде Пекинска патка?Че един френд ги търси :)

Куршума ли ги търси ?!?

• 2 weeks later...

Честит Рожден Ден и от мене :)Все така весел и повече успехи в живота :)

И да внимаваш с алкохола :P

Много,много благодаря !!!! Честит празник и на нашите прекрасни дами !!!!

Честит рожден ден!

Жив и здрав- другото е лесно за истинския човек.

Мъдрата мисъл в подписа ти неведнъж ми е връщала желанието да продължа да ритам и в най-гадните моменти - за което ти благодаря и ти желая да не ти се налага никога да търсиш сили в нея самия ти.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...