bio Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 и от мен честитка жив и здрав, ставаш на 20 дано вече HEKTIK не те тормози, че си малък (щот тя е дърта) !!! Пожелавам ти винаги да си останеш момче и никога да не порастнеш, винаги да си весел и щастлив. Успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Много ви благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Ха...аз се мъча нова тема да правя специално пък те вече си казали своето гадовете... Айде пак честитка! Радвай се на живота доколкото може пък той да гледа да е благосклонен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Честит рожден ден и от мен 20те години са опасна работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 Аз и тук да спомена:Насо и Аги-честит имен ден. Абе момчета,кога ще се видим да пием по нещо/аз безалкохолно/?Щото нещо се затъжих за вас,+това имам вкъщи един диск на Савата и като го погледна ми става лошо,щото седи не знам от кога вкъщи.Пощадете ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Ам айде де. Познайте кой е навитак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 4ID,momcheta i da si nosite sys zdrawe hubawoto ime! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Честит и от мен! :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 хайде да сте живи и здрави, и умната (с повечко салатки)!!! и хайде и аз съм навит за среща на по кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Хм хм.... честито и тука Аз такова... предпочитам фанта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Ракия и бира и водка и ром - пиеме сичко,дай одеколон! Мерси на всички за пожеланията.Велвет и аз съм като тебе - у нас се подмоткват едни касети на Савата... А за сбирчицата - колкото по-скоро,толкова по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Благодаря за поздравленията ! Много е готино когато готини хора те поздравяват И аз съм за среща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Ами сега остана всеки да си каже кога ми е удобно и кога е свободен и току виж се е появил един ден, в който на всички им е удобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 ....междувременно....малко Нова Генерация от Военния клуб в София, миналата година...записа е кофти, ама на кой му пука... ...линка нещо не излиза както трябва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 ще се джойнне ли някой на 24.01 или ще си слушате дъ Кюър вкъщи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Хайде да се видим събота или неделя.Обещал сим много неща на много хора та да си удържа на думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 За съжаление(мамка му!!!!) съм вързан у нас - сесийка ,работа и една камара други простотии Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 Аз в неделя бих имал време.Не че утре съм зает,но съм болен и гледам да не седя много навън,а утре ще трябва да изляза 2 пъти и нали знаете-пак лекарства,а ми писна всеки ден да правя нещо по график/пиене на хапчета/. Исках и нещо за Кюър да кажа,но забравих/може и да съм си го мислил за себе си....не помня / Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Аз няма да мога.(това по темата) А това сега не по темата. Бих пуснал нова тема някъде но ще я изтрият или затворят и ще ме лепнат още варн. Та искам да ви кажа. Обичайте. И живейте. Живейте истински до край. И нека краят бъде скоро. Верно е че сега съм пил доста над лимита си но не съм пиян. Просто такива неща не съм се престрашавал да ви кажа. Има го гласът зад всичко. Има гласът зад гласът. Слушам Tool. Това ми е любимата група наистина. Няма такава група. Този глас не е добър. Не е истински. Той е отзад. Там някъде. Той е гласът зад. Той е гласът който ми говори моят език. Моите думи които ме е страх да кажа. Или няма на кого. Обичам. И мразя. И чувствам най-много от всичко. Наистина не съм пил достатъчно да съм пиян. Никога не съм бил пиян. Винаги знам какво говоря. И винаги обичам. И винаги нещата са извън и над. И сега е така. Пожелавам ви и вие да сте над и извън. Защото мене ме няма(това нереално)...(реално HEKTIK я няма)...(мене ме няма нереално...иначе ме има)...обичам. Обичам Яна. Тя е за мен. И затова обичам. Това не са бръщолевини на един пиян. Знам какво ви говоря...be patient....I have come curiously close to the end, though Beneath my self-indulgent pitiful hole, Defeated I conceded (?) Move closer [Let me / I may] find comfort here [Let me / I may] find peace within the emptiness Coming for me It's calling me... Какво повече. Обичам ви и вас...някак...до скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 ...и все пак совите не са това,което са... хоум алоун*... слушам сатърдей найт**,а е фрайдей найт***.трябва да си пусна итс фрай дей ам ин лав****... легенда: * хоум алоун-home alone ** сатърдей найт-saturday night *** фрайдей найт-friday night ****-итс фрайдей ам ин лав-it`s friday i`m in love Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Хек,какво пак те е цапардосало?Не че си много нормална...ама да не си се запознала на био с аватара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 HEKTIK baby run for the VH1 right now! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Хек,какво пак те е цапардосало?Не че си много нормална...ама да не си се запознала на био с аватара? <{POST_SNAPBACK}> "Червено вино снощи пи И капка не остана ...." Тоя уикенд свободни има ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 Аз съм сравнително свободен,ако изявите желание да пием по една лимонада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.