Jump to content
BulForum.com

Кале....

velvet_underground

Recommended Posts

Може и Гимли  :P

Ама вече съм и без брада,така че не е много подходящо.Само Леголас не давам да ми викате ей!!!Виж,Фродо по се ядва  :laughing:

Начи Леголас тогава :P

Ами, до другия път :).... или по-другия.... или по-другия ;)

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply
Трябва да се направи среща, на която да дойде bio и да върне всички дискове, които е взел  :P

уу евреин ... ще ти върна дисковете Веско ама ти хич не се вясваш в irc да се разберем нещо.

@all - това се е видяло, че и днес няма да се събираме :Р обаче днес докато гледах темата dj (dream on) на гадния HEKTIK и другата Музиката на Деведесете (Кой са според вас 5 най-големи хита на 90) си помислих няма ли да е добре да си направим такива вечеринки ... тематични алабала .. ще уплоадваме разни песнички в mp3z/temp ще си правим playlist и който иска ще си слушка ли слушка, няма да се разсърдя ако някой направи и купон :Р аре и ще се разбираме ли нещо за пънк импложъна ?!? щото аз съм там ... Сава кажи да ти нося ли касетите или за друг път да го отложа, щото на мен не ми трябват дисковете на NIN.

Ш-ш-ш био,не ти разбрах сложната мисъл,кълна се!?!

Но съм убедена,че ще е нещо гениално или в по-лош вариант хитро!

И върни на хората нещата,които си им задигнал!!! :allien

Чак гениално да е не е но пък е добро така че си вдигам ръце, уши и там каквото може за идеята...ЗА идеята. Айде сега и други последователи да се навъдят и работата ще се опече.

Ами добра е идеята по принцип,пък на някой купон ако му се прави-още по-добре.Аз за пънка-ходи ми се,но отново нямам пари,тоест утре ще посетя баба ми,ако там падне някой лев-идвам,ако не-фотосинтеза.Аги,тебе щях да те питам нещо за едни хави по старобългарски,но забравих вече.Аре,че главата ще ме скъса,трябва да поспя

ясно

Под дъжда - Венера

Под дъжда - Водите

...малко светлина в тунела :]

Хехе... аз смятах някой ден като те засека в ирс да ти ги пратя тези песни да видя какво мислш, но ти си си ги намерил сам :P (или с нечия помощ де)

Все пак кажи какво мислиш (и другите де) за Под дъжда.... Краси и компания биха се радвали на чужди мнение :)

...ами аз съм си го написал: светлина в тунела ...ако и "светлина" да не се връзва с музиката :smile:

edit: DaSlayer а нещо за концерт знаеш ли, 'щото на сайта не пише?..е пише де, ама е в минало време...

..bio делото ти е мн..как да се изразя...богоугодно :)..т.е. браво

...аз сега, след като прослушах Под дъжда 15-20 пъти вече имам чувството, че след '92г. нищо българско не ми е допадало толкова :huh: ..ама сигурно преувеличавам малко...така или иначе мн ми харесаха - факт..

Радвам се, че са ви харесали :)

Kreideiky... ами за концерт... не знам дали ще има и ако има кога, но със сигурност ще е в София... все пак китариста (аз само него познавам де) е от там, пък сигурно и останалите... пък не знам дали има възможности за други градове...

Иначе на скоро имаха концерт заедно с "Shemale Zero" в "Три уши"... това е което знам :)

...да де аз за София имах впредвид..ама те ще си обявят на сайта мей би...а това с Shemale Zero - гледах на dying_girl снимките от концерта и тогава се поразтърсих и за музика някаква...и така

:)

Аха ясно :) Ами да, сигурно ще го обявят на сайта и тук също :)

http://gothbg.proboards24.com/

Пак на горния линк, в подфорума "Събития и отзвук" мисля беше можеш да прочетеш отзиви от въпросния концерт :))

...о, аз го прегледах вече днес следобед :) ...а и от goth.bg си взех линка за сайта, ама от доста време не бях влизал в това място и нещо ми се струва променено...

Ами той Росен меко казано направи чудеса с този форум :) Страшно добре изглежда вече :) Има доста екстри, които не само не затормозяват интериора, но и го правят по-лесен и приятен :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...