Jump to content
BulForum.com

Кале....

velvet_underground

Recommended Posts

Da Slayer винаги бих те черпил едно Ревю + ром ;) ...а пък ти по-после, като докараш Lacuna Coil в БГ, ще ме вкараш зад сцената :D

...deal? :smile:

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply
Сава,кажи си мнението - май ти първи предложи сайта да е с черно-бял дизайн

...уф...извинявай аз блея малко и не обърнах внимание...

...ами аз досега не съм се изказвал по сайта, но определено b/w ще е най-добре мисля...на мен всичко b/w ми изглежда добре ;)

... обаче сега като го отворих...най-отгоре има ли някаква картинка? защото аз виждам само...всъщност нищо не виждам - няма я...

Има....бла...тея от датаком пак се бъзикат....ще видя къде другаде мога да го метна....

....Хм....при мене се зарежда.Самата картинка също е доста тъмна,може затова да не си я видял.....ама едва ли...чак толкова тъмна не е.

Принуден съм,мамка му....

untitled.jpg

Ето направо скрииншот.

На мене картинката съшо не ми се зарежа, но аз я видях от скриийшота :)

Иначе сайта не е лош като за бял текст на черен фон :P Логото не е лошо също :)

А иначе за Ревю - какво ще кажете са малко по-ранна среща (може и 10 минути по-рано :)), просто защото не се познавам с никои от вас (освен Agarvaen и bio де), а пък не ми се ходи сам в петното...

EDIT: ААААА честит ми 100ен пост :P :P :P :P

Аз съм съгласен. :D

И давайте идеи за сайта!Че аз имам една формулирана,ама като почнах да я правя и се оказа ебати гадната... :sick

МИ аз викам да идем по-рано да пием нещо някъде и след тва към петното.

Идеята ми харесва... тъкмо ще се запозная с тези, с които не съм :rolleyes:

Сега остана някой да каже къде и кога

аз последно няма да идвам, щото съм Евреин. Говорих с Ивайло Тончев и ми каза, че Ревю правили предимно кавъри и дори старите песни звучали като кавъри. Мерси с 5 лева ще се направя на свиня !!! уха :> аре приятно прекарване.

... аз пък току що си направих резервация...Дияна ще е до 20:00 на работа и тогава някъде ще я взема от там...0898/ 54 27 87 беше за резервациите - някой ако реши...

...а къде и кога ще се видим?...то май не остава време за пиене преди това, че след 21:30 резервациите отпадат вече, т.е. 21 и нещо трябва да сме на място...

Дияна?Някой се е прекръстил?Сава ама тези резервации за какво са?за място/столче/ или какво?Мисълта ми е-ако ида без резервация има ли проблем,за да знам дали да звъня утре

Ахъм... това за резервациите и мене ме интересува, че утре съм от 9 до 5 на даскало и никакво време няма да ми остане :wacko: Та да знам какво ще стане ако отида без де :)

Та все пак кажете къде и кога ще е събирането :)

Ами доколкото схванах Аги ще е на работното място на Нина до към 9 и предлагам ако ни искат да идем там да пием някви бири или друго и да се отправим към Петното.

...аммии незнам...въобще не се сетих да питам какво имат впредвид с резервациите

...то на плаката нали пишеше нещо за 85 места, ама както и да е, нищо не пречи да звъннете за по-сигурно...и ако остане това за караваната ще се видим там към 20:30

...само предлагам някой ако ще носи ня'кви дискове или касети да го оставим за петък или когато там, че аз ще ги изгубя иначе...

...а Дияна...Дияна is my wife :smile:

Ами добре 8:30 да бъде :)

Това за резервациите лошоо :) Ще се опитам да се обадя все пак като се прибера утре към 5, но ако се окаже прекалено късно за резервация, дано не е прекалено късно и за самото събитие :)

ако искаш да запазя и за теб място,няма проблем

Ok,дай някакво име,ако нещо искат,а не става само с едно,макар че не вярвам да са толкова стриктни.Всъщност Димитър,май?Благодаря

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...