BlackWinterDay Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Предлагам 2 места : 1. Evergreen 2. Ренегат ( където бяхме миналия път) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Мястото за мен е без значение...освен това да сме на едно място т.е. да сме заедно. Всичко се приема от моя страна...стига да няма чалга Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 Абе в тоя Ренегат много тясно бе дееба,ако пак сме повечко хора ще се чудим в на кой окото да си загасим цигарата.Ама ако няма други предложения-там.Това евъргрийн къде беше.че ми е познато,но пък не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWinterDay Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Абе в тоя Ренегат много тясно бе дееба,ако пак сме повечко хора ще се чудим в на кой окото да си загасим цигарата.Ама ако няма други предложения-там.Това евъргрийн къде беше.че ми е познато,но пък не се сещам. <{POST_SNAPBACK}> 1.Мисуиш ли,че ше сме повече от 5-6 човека? 2.Evergreen-на е до у-ще "Душо Хаджидеков" ( близо до Военна болница). Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 Сетих се за евъргрийна.а то няма как да сме повече от 5-6 човека,ама все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 мисля, че ще дойда....и на мен ми е все тая къде ще е ...и bio този път няма да забравя какво трябваше да ти нося...всъщност само за 2nd National се сещам де...а ти виж, диска с клиповете на NIN (ставаше въпрос за нещо цензурирано и т.н.), ако ти е под ръка мн ще му се зарадвам edit: или по-скоро, нещо нецензурирано беше, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 ок ще донеса Сава, бтв аз още вчера се сетих след Terrible Lie :<. Донеси някоя БГ касета да рипвам, например ТЪМНО имаш ли ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 Agi,хиено,защо не се появихте бе?Сава,ми то тва новото на 2nd National Nothing,няма никакъв пънк,и много комерсиално звучене,да не са решили да пробиват на запад?А мацката,която пее има жесток глас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Щото аз бях на работа. И на мене ми е криво,че не можахме да дойдем,ама съдба деа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 ...velvet, ми той пънка е отживелица ...обаче The Rapture е яката ралта! tnx за което! ...tnx и на bio, за NIN video weekend-a който ми спретна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Има ли свободни тази вечер ?Да пием по едно Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 Аз съм разбит след снощи,отказвам поканата,макар да ми се идва.Sophie Zelmani e тази,за която ти говорех Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Принципно съм много много навит само че не знам дали ще мога да дойда. Ще се разбере около 4ч. Ако искате разберете се пък аз ако успея ще дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Аз даже не разбрах за когха става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Аз пък като разбрах...пак нищо нямаше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 утре петък 22 окт. 2004 в 19ч. някой ще идва ли ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Имам доброто желание а най-вероятно и възможността. Sign me in! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 Aз ще се опитам да дойда....нее,направо ще дойда,казвам,че ще опитам,щото днес нямам пари,но утре ще имам,,така де,почти 100% идвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 И аз ще дойда,но ще съм за малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Идвам и аз !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 ...ами аз съжалявам много, но днес няма да мога да дойда...ако днес е петък де, че нещо се омотах Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 22, 2004 Author Share Posted October 22, 2004 Момчета,съжалявам,че не успях да дойда,но баба ми ме заведе у някаква нейна приятелка на гости,за да съм се видел с някакво момиченце,с което съм си играел като малък и което аз не помня/оказа се накаква ненормална мацка на 24/.Не искам да стъпвам вече там :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Утре в Найлона от 21:30 ще свири група Positively Negative-само авторски парчета-мисля,че ще ви допадне.Разправят,че са добри.Аз лично ще отида,който иска... www.niku.tk-сайта още не е готов,но мисля,че след утре ще има материал. Лека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 оказа се накаква ненормална мацка на 24/.Не искам да стъпвам вече там :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Хахаха велвет,ти така ще кажеш. П.С. Вземи ми прати една снимка,и кажи на Хектик и тя да не скатава,щото ще правя сайт за групировката :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Утре в Найлона от 21:30 ще свири група Positively Negative-само авторски парчета-мисля,че ще ви допадне.Разправят,че са добри.Аз лично ще отида,който иска... www.niku.tk-сайта още не е готов,но мисля,че след утре ще има материал. Лека <{POST_SNAPBACK}> вход ще има ли ?!? а сестра ти ще идва ли ?:Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.