dragomir375 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Колеги наскоро си купих SAMSUNG UE-32D6500 имам въпрос. Не мога да заключвам каналите имам някой неприлични канали които са денонощни и не знам как да ги заключа влизам в защита иска ми пин код въвеждам го и след това ми дава 3 опции 1 - во е изк. или вкл. 2 - ро закл. кат. канали. 3 - то смяна на пин Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Що да са "неприлични", направо са си "образователни". Та...като въведеш опция 2 какво става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Що да са "неприлични", направо са си "образователни". Та...като въведеш опция 2 какво става? Дава ми опция избери всички и някакви числа от 1 до 18 и нищо не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Дава ми опция избери всички и някакви числа от 1 до 18 и нищо не става Упътването пробва ли да прочетеш? Както за този, така и за другия си проблем с 3Д-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted April 3, 2013 Author Share Posted April 3, 2013 Здравейте реших да пиша тука вместо да пускам нова тема и да палня форума, макар че темата е стара. Та искам да питам някои които разбира на тези неща как мога да записвам на флашка дадено предаване или каквото и да е от каналите, рових се из форуми, но разбрах само, че се записва САМО от входа за антена и се записва САМО върху специално форматиран носител, който е видим само за телевизора (в нормалния случай) Предполагам че ще може и на флашка да се записва или трябва да е хард диск? Слагам си флашката в УСБ порта форматирвам я от ТВ-то и след това ми излиза саобщение това устройство не е подходящо за запис. Попаднах и на това видео моля за малко разяснение и за савет. Нима трябва да си купя хард диск за да записвам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.