Nablike Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Здравейте , продавам телефон Toshiba TG01 - Windows Phone - РЕВЮ ; Реална снимка . Модела излезе юни 2009 цената му тогава беше доста висока в БГ (900лв) . Закупен е 2010 септември месец в Англия от магазин на оператора Orange за 240 паунда . Ползван от жена за около 6 месеца , предимно за бизнес разговори , след това е седял в кутийката си допреди няколко дена . Помолиха ме да пусна обява за продажба . Бих си го запазил за мен но е прекалено сложен ... има страшно много функций и приложения . Работи без абсолютно никакви проблеми . На 8000 минути / 4000 разговора е . Модела е доста рядък , няма много оферти из интернет . (лек пример : в e-bay.com има 1 на 150$). Телефона е с Windows Mobile Professional 6.1 . Телефона върви със зарядно , 2GB карта , кърпичка за чистене на дисплея , 3 книжки , 2 диска (1 софтуер и 1 с инструкции за Getting Started) , две "закачалчици" . ***липсат USB кабелчето и слушалките които са със буксичка mini-usb като тази тук : цък *** Не е проблем защото всякакъв кабел с такъв накрайник работи с телефона и също такива кабели и слушалки се продават на доста места . (аз пробвах с кабел от Нокия и комп. засече телефона моментално) Има съвсем леки следи от употреба на долното дясно ръбче и на задното капаче . Работи безупречно . Цена е 220лв . Зa връзка на Лични Съобщения тук , на e-mail : [email protected] или GSM 0887926295 . От Варна съм работя с Еконт . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.