jortes Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Продавам цифров мултицет DT-830B има и сондички, на няколко места са подсилвани с тиксо но вършат работа цена 5лв. 4лв.( Продаден ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Привет, сондички има ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jortes Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 нова последна цена: 4лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Този модел няма "зумер" , май ... не ми се рови в нета да проверявам ... кажи какви са сондичките (сигурно за температура е едната) ? Пише и телефон за връзка с теб да дойда да го взема. Ако искаш първо драсни на лична къде се намираш в Пловдив ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Този модел няма "зумер" , май ... Няма зумер - имам същия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_one_ Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 колега уредът продава ли се още?и най вече ме интересува дали му рзботи положението в което мери 10А ток че те не са с предапзители и често изгарят при неправилна експлоатация и къде в пловдив може да се погледни лека вечер поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.