Jump to content
BulForum.com

Wi-fi антена 3800mW, 38dBi,WiFi- НОВ МОДЕЛ

Recommended Posts

НОВИЯ мощен адаптер (50mW~3800mW) WiFi b/g/N мрежи с 3 антени Лимитирана серия с ЧЕРНА кутия и по - добри параметри! ! ! Diamond 980000N Поддръжка на 802. 11B/G/N с трансфер на данни до 150Mb/s Интерфейс: Mini USB2. 0 Мощност: 50mW~3800mW Антена: 38dBi, Detachable SMA antenna Сертификати: CE, FCC, RoHS Работна температура: 0oC ~40oC (32oF~104oF) Температура на съхранение: - 40oC ~70oC ( - 40oF~158oF) Влажност: 10% ~ 90%, non condensation Размери: 25 x 10 x 13mm Антена 38 dbi с форма на радар + още 2 антени

Диск за разбиване на пароли на рутери

цена 65 лева

нова цена 60 лева

за връзка [email protected]

http://prikachi.com/images.php?images/419/4572419O.jpg

Не искам да го приемаш като заяждане или нещо подобно, но тъй като тук потребителите са доста чувствителни относно разликите в цените и редовно пускат рапорти или ми пращат линкове на ЛС, а всеки рапорт или въпрос (ако е основателен) задължително се разглежда...длъжен съм да попитам каква е разликата с тези адаптери, които са със сходни параметри, но с по-ниски цени - 1 , 2 и един, който прилича на твоя, но май е по-стар модел, съдейки по разликата в едната цифра.

Не искам да го приемаш като заяждане или нещо подобно, но тъй като тук потребителите са доста чувствителни относно разликите в цените и редовно пускат рапорти или ми пращат линкове на ЛС, а всеки рапорт или въпрос (ако е основателен) задължително се разглежда...длъжен съм да попитам каква е разликата с тези адаптери, които са със сходни параметри, но с по-ниски цени - 1 , 2 и един, който прилича на твоя, но май е по-стар модел, съдейки по разликата в едната цифра.

Разликата е в обхвата и модела на антената различни дицебели са това е основната разлика като изключим разликата във външният вид. Примерно какато телевизор сони и панасоник и двата са телевизора и двата имат подобни функции но са на различна цена

Само да добавя тази програма за разкодирване не върши никаква работа , защото може да разкодирва само WEB кодирване ,а почти всички рутери вече са с WPA,WPA2.Антените са иначе добри от тези класове не показват кой знае какви способности , но усилват доста добре.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...