Jump to content
BulForum.com

Продавам навигация SANG

Recommended Posts

Абсолютно чисто нова навигация за автомобил SANG NAV-62E ,взета е на изплащане на 6 вноски по 60 лева от техномаркет,първата вноска е платена и навигацията е абсолютно неизползвана.Получи се просто че имам две и тази ми се явява излишна,давам я като първата вноска ви се явява бонус..просто да се продължи изплащането. гр.Пловдив.тел 0898429008

Колега остават 5 вноски по 60лв, продаваш навино за 300лв и си внасяш наведнъж вноската, а може и на вноски, важното е че си си взел парите. Ако я купя сега от теб как ще си сигурен , че ти внасям вноските, той лизинга е на твое име и аз като не го внеса ще търсят теб , не мен. Как ги мислиш тея неща-незнам.А друг е въпроса за самата цена, може да ти се наложи да я продадеи доста евтино и останалото пак да си го довнасяш от теб.

Sang NAV-62E GPS навигация с Bluetooth и вграден FM трансмитер

МОДЕЛ NAV-62E • РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 5.0 " • РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ 12.7 CM • РЕЗОЛЮЦИЯ 480 x 272 • КАРТИ ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ • МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ ДА • BLUETOOTH НЕ • FM ТРАНСМИТЕР НЕ • ГЛАСОВА НАВИГАЦИЯ ДА • МУЛТИМЕДИЯ ДА • СЛОТ ЗА КАРТА С ПАМЕТ ДА • ЗАРЯДНО ЗА 12V ДА • ЗАРЯДНО ЗА 220V НЕ • АКСЕСОАРИ USB КАБЕЛ, ПОСТАВКА ЗА КОЛА • ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА •

Колега остават 5 вноски по 60лв, продаваш навино за 300лв и си внасяш наведнъж вноската, а може и на вноски, важното е че си си взел парите. Ако я купя сега от теб как ще си сигурен , че ти внасям вноските, той лизинга е на твое име и аз като не го внеса ще търсят теб , не мен. Как ги мислиш тея неща-незнам.А друг е въпроса за самата цена, може да ти се наложи да я продадеи доста евтино и останалото пак да си го довнасяш от теб.

Имаш интерес към навигацията или искаш да спамиш темата и да покажеш колко си компетентен? Навигацията е нова получавате 1ва вноска подарък,достатъчно е някой да има желание за нея пък детайлите са най-лесното нещо,поздрави.

Sang NAV-62E GPS навигация

МОДЕЛ NAV-62E • РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 5.0 " • РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ 12.7 CM • РЕЗОЛЮЦИЯ 480 x 272 • КАРТИ ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ • МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ ДА • BLUETOOTH НЕ • FM ТРАНСМИТЕР НЕ • ГЛАСОВА НАВИГАЦИЯ ДА • МУЛТИМЕДИЯ ДА • СЛОТ ЗА КАРТА С ПАМЕТ ДА • ЗАРЯДНО ЗА 12V ДА • ЗАРЯДНО ЗА 220V НЕ • АКСЕСОАРИ USB КАБЕЛ, ПОСТАВКА ЗА КОЛА • ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА •

???:confused

Прощавай, ето за тази навигация става въпрос-http://www.pazaruvaj.com/gps-navigacija-c3548/sang/nav-62e-p45103105/opisanie.html

А съшо искам да добавя че същия модел върши прекрасна работа и за ТИР много сполучливо спрямо други специални за ТИР стига да имате добри карти.

Да колега имам интерес, но пак не разбрах каква и е цената, по моите сметки излиза, че остават 300лв .

Има правила и трябва да обявиш цена в темата, затова те питам колко се продава, да си направя сметка дали да купя от теб или да си взема някоя друга китайка за 140лв.

2. :excl: Задължително е при продажба на някаква стока, продавачът да определи и напише в самата тема реалистична цена. При неспазване на това правило се трие темата !

Колега, уточни в крайна сметка има ли ги тези екстри или не на екземпляра КОЙТО се продава. Не е коректно един път да пишеш че ги има, после няма, препратки и т.н. Кратко и ясно-има ли ги или не?

Да колега имам интерес, но пак не разбрах каква и е цената, по моите сметки излиза, че остават 300лв .

Има правила и трябва да обявиш цена в темата, затова те питам колко се продава, да си направя сметка дали да купя от теб или да си взема някоя друга китайка за 140лв.

2. :excl: Задължително е при продажба на някаква стока, продавачът да определи и напише в самата тема реалистична цена. При неспазване на това правило се трие темата !

Еми прочети ми пак първия пост.Навигацията е закупена за 360 лв .6 вноски по 60 лв.Първата е платена , и да правилно си сметнал 5 по 60=300лв , ясно си е написано че това и е цената , вече при интерес от купувач дали ще се продължи плащането дали цялата сума ще ми даде и дали ще има някакви разумни отстъпки от моя страна спрямо купувача е въпрос на договаряне между мен и него а не целия форум и смятам че мястото му е на лични съобщения или по телефона.Поздрави

Колега, уточни в крайна сметка има ли ги тези екстри или не на екземпляра КОЙТО се продава. Не е коректно един път да пишеш че ги има, после няма, препратки и т.н. Кратко и ясно-има ли ги или не?

Не

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...