dragomir375 Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Здравейте. На скоро си купих 3Д ТВ но нямам такива очила и ми е люботно какво е Тъи като има мн. видове и модели в интеренет незнам кои ще са наи изгодни има от 6 до 400 лв някои са активни други пасивни Гледах едни за 10 лв дали ще се вижда добре ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Здравейте. На скоро си купих 3Д ТВ но нямам такива очила и ми е люботно какво е Тъи като има мн. видове и модели в интеренет незнам кои ще са наи изгодни има от 6 до 400 лв някои са активни други пасивни Гледах едни за 10 лв дали ще се вижда добре ? За всеки телевизор има специални модели очила. Не може просто да вземеш кои да е. Трябва да вземеш за твоя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted February 4, 2012 Author Share Posted February 4, 2012 Моделат е Samsung D6500 32" Smart TV а за да гледам 3Д не трябва ли и излачването да е 3Д имам 1 копче на дистанционното което прави маглива картината и маи става 3Д, но не трябва ли и самото излачване да е 3Д или ТВ то си го прави ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Моделат е Samsung D6500 32" Smart TV а за да гледам 3Д не трябва ли и излачването да е 3Д имам 1 копче на дистанционното което прави маглива картината и маи става 3Д, но не трябва ли и самото излачване да е 3Д или ТВ то си го прави ? някои модели телевизори го могат от 2д на 3д аз си намерих програма за конвертиране на филми има ефект но друго си е филма да си е 3д оригинално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.