Jump to content
BulForum.com

Продавам акумулаторни батерии

Recommended Posts

Е, никъде ли не пише размер? ААА, АА? Снимай ги, ако можеш и качи снимка. Имам интерес, но не знам дали са такива, каквито ми трябват. И каква марка са?

Позволявам си да пиша понеже темата е все още прясна и дано не се счита за спам от моя страна .. също така, защото продавача явно не е запознат с обозначенията ... според неговите размери са размер "С" (26.2 x 50мм) т.н. "среден размер" ... а пък "АА" и "ААА" (най-масово ползваните) няма 4000mAh освен ако някой не си е разпечатал лепенки. Щом са и акумулаторни най-вероятно са HR14 (NiMH) или KR14 (NiCd) , и по-малко вероятно ZR14 (NiOOH) Lithium Ion или Lithium Polymer, но ако не пише на тях мисля, че няма как да се провери това - единствено по начина им на саморазряд може.

edit: всъщност човека си е писал, че са Ni-MH, ама то човек трябва да стане следовател за да разбере нещо, което най-вероятно не го интерисува ... до тук батериите са Ni-MH, 1,2 волтови (то няма други), размер "С" (Ф26х50мм) ... марка каквато си поръчате :laughing:

Чета и се чудя, Киро да не би да е шурей на някой модератор?!

Ама, че обява!

Имам интерес към батериите, но инфо йок!

Разбирам, че всеки иска да си ъпва или по-скоро да му ъпват темата, но нали уж си има правила?!

Ако темата беше на Ганчо или Ванчо, до сега да е затворена 4 и половина пъти, но тя е на Киро и се ъпва от такива като Лучано и мен и това си е :angry1

В крайна сметка в 98998-тия си пост, би ли казал, каква марка са тези батерии(най-важното) и какъв размер са АА или ААА или са други, понеже ми се струва малоумно да меря батериите вкъщи с линия за да разбера, какво предлагаш!

Относно забележките, които ще последват от модерите: можете да ме баннете или накажете спокойно, и без това ми е писнало да гледам как толерирате хората, които продават по 4-5 стойки за автомобили на ден, а на други, активно затваряте теми заради броя предлагани, еднакви артикули!

@lithrone_s, успокой малко топката. От известно време май само аз се занимавам с търговския раздел и когато само един човек отговаря за нещо, работата става много крива, както сам разбираш. Този човек може да се разболее, да замине или просто да умре, така че не вкарвай някакви конспирации за толериране, защото такива просто няма. Сумати теми, които са изтрити още с пускането им ти просто не ги виждаш ; сумати фирми, които са баннати ти пак няма как да ги видиш, защото повечето действия на модераторите и конкретно моите в този раздел, некасаещи всички останали потребители, просто си остават скрити за тях. В момента аз си имам един много сериозен строителен проблем, тъй като от една седмица съм без вода, тръбите на къщата са спукани, ще се подменя цялата водопроводна инсталация и по тази причина ежедневно се разправям с всякакви майстори, вкл. и в момента. Така че за известно време някои теми ще се ъпват, други ще са с други нарушения, но рано или късно когато влезна във форума аз си изчиствам насъбралите се рапорти и преглеждам доколкото мога темите в раздела.

П.П. А към продавача имам един съвет - понякога една снимка казва повече, отколкото 10 изречения.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...