Jump to content
BulForum.com

Купувам Хард диск IDE

Recommended Posts

АТА33 или АТА 66/100/133? С какъв какацитет горе долу трябва да е? Дай някакви ориентировъчни граници. Предпочитания за марка имаш ли? С/без гаранция? До колко пари си склонен да дадеш.

АТА33 или АТА 66/100/133? С какъв какацитет горе долу трябва да е? Дай някакви ориентировъчни граници. Предпочитания за марка имаш ли? С/без гаранция? До колко пари си склонен да дадеш.

Капацитет да не е по малко от 80ГБ!Естествено да е без Лоши сектори и Гаранция да Има.Относно марката да е нещо по-качествено вече за цената щесе разберем на Лично.

Капацитет да не е по малко от 80ГБ!Естествено да е без Лоши сектори и Гаранция да Има.Относно марката да е нещо по-качествено вече за цената щесе разберем на Лично.

Извинявам се за офтопика,но:

По това време, ИДЕ 2ра ръка с гаранция... и то от фирма, ми се вижда като ходенето на американците на луната.

Mod: Предполагам, че за гаранцията има предвид, да му я даде от него си самият продавач - в смисъл ако в рамките на кратко време дискът даде грешка, да му го върне.

Извинявам се за офтопика,но:

По това време, ИДЕ 2ра ръка с гаранция... и то от фирма, ми се вижда като ходенето на американците на луната.

Mod: Предполагам, че за гаранцията има предвид, да му я даде от него си самият продавач - в смисъл ако в рамките на кратко време дискът даде грешка, да му го върне.

Точно това имам в предвид което Модератора е коригирал :)

За гаранцията имах предвид друго. IDE твърд диск купен преди 12-18 месеца /примерно/ е с гаранция 24/30/36/60 месеца. В такъв случай твърдият диск има остатъчна гаранция от продавача /магазина/, за която си има гаранционна карта и касова бележка / фактура. Не съм искал да спамя темата. Ако модераторите сметнат, че уточняващите въпроси, които смятам, че са наистина важни и съм направил в постовет, са в разрез с правилата на раздела, нека да действат според правата, които имат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...