ivoru Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Някой може ли да ми препоръча велокомпютър и да каже откаде да го купя? Не забравяйте да споменете и цената. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Какво представлява този велокомпютър (Моля не се смейте на моето незнание) Благодаря за разяснението предварително 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Какво представлява този велокомпютър (Моля не се смейте на моето незнание)Благодаря за разяснението предварително 10х <{POST_SNAPBACK}> Nqkoi hora mu vikat kilometraj A inache po magazinite za kolela - Na Ruski ima 3-4 i struva okolo 20lv(e ima i po skypi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Аз имам на колелото. Купих го от едно магазинче близо до сточна гара за 18лв Много сом доволен от него но го купих преди 3-4 години. На него пише AS 8G това не знам дали е само модело но е доста стар и само тва мога да ти кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefo G. Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Vij v Metro!4uh 4e imalo kilometraj za 15lv. s dosta funkcii!Ne sum go vijdal li4no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 preporuchwam ti SIGMA SPORT model BC500 ili BC800 - suotwetno 23 i 28 lv. trqbwa da gi ima na Ruski pri 4a4o . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 аз имам Sigma Sport BC800 засега съм много доволен ... 28 лева е, но си заслужава парите. можеш да разгледаш сайта им там има описание на всички модели. от друга страна видях един приятел кара с cateye, чак мери и каданса ... за тях можеш да погледнеш тук. Аз също като Венци ще те посъветвам да отидеш на магазина на бул. Руски .. за мен лично това е най-добрия в Пловдив. И двете марки ги има .. Успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 тия CatEye не са човешки. луда работа. яд ме е че колелото ми прилича на нищо и трябва да вложа доста пари ако искам да заприлича на нещо. даже и да го направя това.. няма с кой да карам. П.С. какво ще рече "каданс" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted July 22, 2004 Author Share Posted July 22, 2004 da, i az znam 4e cateye sa neveroqtni,ama sigurno i cenata im e takava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 az imah cateye predi 3 -4 godini ama koleto m ibe6e palna skrub i kogat mi go otgradnaha ot mazeto nai qd ma be6e zaradi qkiq kilometraj za koleloto hi4 ne mi pukashe be6e ot tiq jokei4etata champion bike Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted July 24, 2004 Author Share Posted July 24, 2004 vzeh si cateye, ama ne6to durven mi se vijda, velo5 e modela. ako si vzimate cateye, trqbva samo vurhov model.ina4e sigma-ta sa po-dobri pri ednakwa cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 vzeh si cateye, ama ne6to durven mi se vijda, velo5 e modela. ako si vzimate cateye, trqbva samo vurhov model.ina4e sigma-ta sa po-dobri pri ednakwa cena. <{POST_SNAPBACK}> mojeli da kaish kvi pari i otkade si go vze 4e posledniq pat pri 4a4o imashe samo sigma sport ma tiq ne mi harestvat po4itatel sam si na cateye Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted July 24, 2004 Author Share Posted July 24, 2004 mojeli da kaish kvi pari i otkade si go vze 4e posledniq pat pri 4a4o imashe samo sigma sport ma tiq ne mi harestvat po4itatel sam si na cateye <{POST_SNAPBACK}> mi vzeh go za 24 lv,a velo 1 be6e 25 lv to4no ot 4a4o go vzeh. ima6e o6te 2-3 modela na cateye.daje i vdo ima6e,2 modela,ama bqha po 50-60 lv.abe dosta golqm izbor ima tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Абе забиваш се в първия веломагзин, харесваш си един и ако цената та кефи го зимаш. Освен надписа на съответната фирма, нямат кои знай ква разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.