Jump to content
BulForum.com

Продавам Asus EN9800GTX+ Dark Knight 512 DDR3

Recommended Posts

Здр Колеги

Продавам следната Видео Карта Asus 9800GTX+

Видео карта: Asus EN9800GTX+ DARK KNIGHT 512 DDR3 - Видео картата е в перфекно състояние без каквито и да било забележки. Картата е пълен комплект с кутия , захранващ кабел , преходници Dvi-Vga , Dvi-Hdmi , диск с драивери , книжка и т.н . Картата е с прекрасно охлаждане , както добре ще се види от снимките и от тестовете които съм предоставил . В не натоварен режим е 35 градуса а при пълно натоварване с Furmark стигна 65 градуса при 42% перка.

Инфо: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/EN9800GTXPlus_DKHTDI512M/

Ревю на картата : http://techgage.com/article/asus_en9800gtx_512mb_dark_knight/

Снимки : e824d439c20317f1.jpg

457bd099e38aac39.jpg

b1935fdac64bbf5a.jpg

b4ce913335b1248a.jpg

b0fda6420e6c37c1.jpg

Цена : 120лв

За повече информация , питания моля да ме търсите в скаип! Моля там да ме търсят само заинтересовани хора имащи РЕАЛЕН интерес.

Аз съм от Кърджали - За страната Еконт с задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези които имат възможност с опция "Отвори и тестваи преди да платиш" за връзка с мен: скайп:krum44o тел.: 0878479727 , 0895479727

Здр Колега картата изобщо не се чува дори когато я пуснах на Furmark за тези 5мин които минаха перката стигна 42% и си беше пак тиха все едно е на defolt(35%). Като цяло много добро охлаждане и много тихо. Сега пробвах ръчно през Msiafterburner и я пуснах на 52% ръчно - чува се съвсем леко.

Здр Колега картата изобщо не се чува дори когато я пуснах на Furmark за тези 5мин които минаха перката стигна 42% и си беше пак тиха все едно е на defolt(35%). Като цяло много добро охлаждане и много тихо. Сега пробвах ръчно през Msiafterburner и я пуснах на 52% ръчно - чува се съвсем леко.

давам 80 лв + доставка от мен.

давам 80 лв + доставка от мен.

Мерси за предложенитео колега , но преди теб има една дузина хора с по добри предложения. Цената за сега не се коментира.

Мерси за предложенитео колега , но преди теб има една дузина хора с по добри предложения. Цената за сега не се коментира.

разбирам. последната ми оферта е 90 лв. + доставката

Колеги моля да не ми се пращат предложения под обявената цена! Ако има коментар тои ще е минимален(евентуално куриерската услуга или до 10-тина лева).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...