kiselina777 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Здр Колеги Продавам следната Видео Карта Asus 9800GTX+ Видео карта: Asus EN9800GTX+ DARK KNIGHT 512 DDR3 - Видео картата е в перфекно състояние без каквито и да било забележки. Картата е пълен комплект с кутия , захранващ кабел , преходници Dvi-Vga , Dvi-Hdmi , диск с драивери , книжка и т.н . Картата е с прекрасно охлаждане , както добре ще се види от снимките и от тестовете които съм предоставил . В не натоварен режим е 35 градуса а при пълно натоварване с Furmark стигна 65 градуса при 42% перка. Инфо: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/EN9800GTXPlus_DKHTDI512M/ Ревю на картата : http://techgage.com/article/asus_en9800gtx_512mb_dark_knight/ Снимки : Цена : 120лв За повече информация , питания моля да ме търсите в скаип! Моля там да ме търсят само заинтересовани хора имащи РЕАЛЕН интерес. Аз съм от Кърджали - За страната Еконт с задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези които имат възможност с опция "Отвори и тестваи преди да платиш" за връзка с мен: скайп:krum44o тел.: 0878479727 , 0895479727 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Интересува ме колко е шумно охлаждането. Чува ли се видеото когато работи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Здр Колега картата изобщо не се чува дори когато я пуснах на Furmark за тези 5мин които минаха перката стигна 42% и си беше пак тиха все едно е на defolt(35%). Като цяло много добро охлаждане и много тихо. Сега пробвах ръчно през Msiafterburner и я пуснах на 52% ръчно - чува се съвсем леко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Здр Колега картата изобщо не се чува дори когато я пуснах на Furmark за тези 5мин които минаха перката стигна 42% и си беше пак тиха все едно е на defolt(35%). Като цяло много добро охлаждане и много тихо. Сега пробвах ръчно през Msiafterburner и я пуснах на 52% ръчно - чува се съвсем леко. давам 80 лв + доставка от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 давам 80 лв + доставка от мен. Мерси за предложенитео колега , но преди теб има една дузина хора с по добри предложения. Цената за сега не се коментира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Мерси за предложенитео колега , но преди теб има една дузина хора с по добри предложения. Цената за сега не се коментира. разбирам. последната ми оферта е 90 лв. + доставката Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 разбирам. последната ми оферта е 90 лв. + доставката отказвам се от картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 Колеги моля да не ми се пращат предложения под обявената цена! Ако има коментар тои ще е минимален(евентуално куриерската услуга или до 10-тина лева). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 Картата пътува за Враца! Моля темата да бъде заключена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.