Jump to content
BulForum.com

хубава картина

Recommended Posts

Продавам много хубава картина, незнам кой художник.. картината е доста стара, подарявам и рамка кам нея! Може да се види в Пловдив

тел. 0896 724 297 Цена 150лв.

6269840749226721721328111717U0chDLTFUVl0IV9I4QKY.JPG

2762056851913264801328111725CjplgRo4fU7YuPBPP0wg.JPG

Това картина ли е, или гоблен? Ако е картина, ръчно ли е рисувана, или е отпечатана от печатница? Ако е ръчно рисувана, с какви бои и на какъв материал?

"Не знам" са 2 думи, както и "не мога". "Да е дам" всъщност е "да я дам".

на нещо като картон е рисунката, не е принтирана или отпечатана а рисувана.. а от какви бои незнам, а и както казах е доста старинна

на нещо като картон е рисунката, не е принтирана или отпечатана а рисувана.. а от какви бои незнам, а и както казах е доста старинна

Какво да разбираме под "доста стариннна"? Много разтегливо понятие. Има ли подпис на художника? Снимай я и от към гърба. И се пише наистина "не знам", а не "незнам"!

9 на 16 ли е картината. :laughing: :laughing: :laughing: Е добре де автор няма ли си.Долен десен ъгъл какво пише.Отзаде.Няма автор който да рисува без да си слага името.

Каквато ти беше въдицата,такава ти е и картината,че и всичките ти други работи. Никаква стойност! А цена като на уникати...Ще има да си ги ъпваш цяла година и ще ни втръснат....

Нова цена 130лв. (Да мога да отговора на колегата)

Въдицата е дадох накрая за 30лв. от такива като теб кадето само плюят по темите!!! Беше найстина хубава подарак ми беше за раждането от дядоми и такава надали може да намериш някаде.. точно на 20 години е и е топвана 2 пати в водата, а марката е японска и наистина оригинална защото не е купувана от българия а от Русия а и преди 20 години незнам колко ментета е имало. И в руски сайт който ми излезна в гугала струваше 120 евро в момента

А и незнам дали ти влиза в работата кое на колко пари пускам за продаване.. все пак този форум е за пазарлъци ама такива като теб не го разбират защото просто немогат да се пазарят и ги е срам да дигнат телефона да кажат дай ми я за едиколкоси!

Картината също не си я видял и незнаеш за какво става на въпрос обаче пак плюеш. Ще те помоля както теб така и останалите колеги които нямат интерес да не ми се месят в темата, Благодаря предварително!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...