BELIA_ Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Продавам много хубава картина, незнам кой художник.. картината е доста стара, подарявам и рамка кам нея! Може да се види в Пловдив тел. 0896 724 297 Цена 150лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitko84i Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 колега давам 40лв. ако си съгласен 0886507137 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BELIA_ Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 за 40 немога да е дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Това картина ли е, или гоблен? Ако е картина, ръчно ли е рисувана, или е отпечатана от печатница? Ако е ръчно рисувана, с какви бои и на какъв материал? "Не знам" са 2 думи, както и "не мога". "Да е дам" всъщност е "да я дам". Link to comment Share on other sites More sharing options...
BELIA_ Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 на нещо като картон е рисунката, не е принтирана или отпечатана а рисувана.. а от какви бои незнам, а и както казах е доста старинна Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 на нещо като картон е рисунката, не е принтирана или отпечатана а рисувана.. а от какви бои незнам, а и както казах е доста старинна Какво да разбираме под "доста стариннна"? Много разтегливо понятие. Има ли подпис на художника? Снимай я и от към гърба. И се пише наистина "не знам", а не "незнам"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piromansa Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 9 на 16 ли е картината. :laughing: Е добре де автор няма ли си.Долен десен ъгъл какво пише.Отзаде.Няма автор който да рисува без да си слага името. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BELIA_ Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 нищо не пише отзад, иначе щях да кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
BELIA_ Posted February 4, 2012 Author Share Posted February 4, 2012 140лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoo Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Каквато ти беше въдицата,такава ти е и картината,че и всичките ти други работи. Никаква стойност! А цена като на уникати...Ще има да си ги ъпваш цяла година и ще ни втръснат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BELIA_ Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 Нова цена 130лв. (Да мога да отговора на колегата) Въдицата е дадох накрая за 30лв. от такива като теб кадето само плюят по темите!!! Беше найстина хубава подарак ми беше за раждането от дядоми и такава надали може да намериш някаде.. точно на 20 години е и е топвана 2 пати в водата, а марката е японска и наистина оригинална защото не е купувана от българия а от Русия а и преди 20 години незнам колко ментета е имало. И в руски сайт който ми излезна в гугала струваше 120 евро в момента А и незнам дали ти влиза в работата кое на колко пари пускам за продаване.. все пак този форум е за пазарлъци ама такива като теб не го разбират защото просто немогат да се пазарят и ги е срам да дигнат телефона да кажат дай ми я за едиколкоси! Картината също не си я видял и незнаеш за какво става на въпрос обаче пак плюеш. Ще те помоля както теб така и останалите колеги които нямат интерес да не ми се месят в темата, Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.