laichzeit92 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Здравейте, продавам следните неща : 1.Кожени ръкавици (военни) размер XXL (но мисля , че са по-малки) - 15лв. 2.Тонколонки продават се с оригиналната кутия - 12лв. 3.Дисторшън за китара (гнездото за жака е леко хлабаво , но свири без проблем като се намести) - 15лв. 4.Машинки и ролки за скейтборд на Dragon , малко карани от начинаещ, твърди хубави ролки - 25лв.(по отделно по 15лв.) 5.Зарядно и дата кабел за сони ериксон (оригинални) - 12лв. (по отделно по 7лв.) 6.Сенник за обектив (52мм) на резба с форма на лале - 15лв. 7.Bluetooth - 6лв. (снимки при интерес) 8.Още са в продажба и няколко видео касети по 5 лв. бройката (при интерес снимки) : 8.1Принцът на Египет 8.2Джуманджи 8.3Спящата красавица 8.4Питър Пан 9.Няколко книжки в стил енциклопедии по 5лв. с имената (снимки и допълнителна информация при интерес) : 9.1Детска илюстрована история на България 9.2Застрашената планета 9.3Пирати и контрабандисти 9.4Природни бедствия 9.5Замъци и крепости Нещата се намират в град Варна, работя с Еконт , за бързите намаления в рамките на нормалното и отстъпки при закупуване на повече от 1 продукт. Ето и снимки на нещата : http://laichzeit92.snimka.bg/other/.651337.26256453 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laichzeit92 Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Корекция върху някои цени ! 1.Кожени ръкавици (военни) размер XXL (но мисля , че са по-малки) - 12лв. 2.Тонколонки продават се с оригиналната кутия - 10лв. 3.Продадено 4.Машинки и ролки за скейтборд на Dragon , малко карани от начинаещ, твърди хубави ролки - 25лв.(по отделно по 15лв.) 5.Зарядно и дата кабел за сони ериксон (оригинални) -10лв (по отделно по 6лв.) 6.Сенник за обектив (52мм) на резба с форма на лале - 15лв. 7.Bluetooth - 5лв. (снимки при интерес) 8.Още са в продажба и няколко видео касети по 5 лв. бройката (при интерес снимки) : 8.1Принцът на Египет 8.2Джуманджи 8.3Спящата красавица 8.4Питър Пан 9.Няколко книжки в стил енциклопедии по 4лв. с имената (снимки и допълнителна информация при интерес) : 9.1Детска илюстрована история на България 9.2Застрашената планета 9.3Пирати и контрабандисти 9.4Природни бедствия 9.5Замъци и крепости Link to comment Share on other sites More sharing options...
laichzeit92 Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Промяна в цените на : 1.Кожени ръкавици (военни) размер XXL (но мисля , че са по-малки) - 10лв. (носени 2-3 пъти големи са ми) 4.Машинки и ролки за скейтборд на Dragon , малко карани от начинаещ, твърди хубави ролки - 20лв.(по отделно по 15лв.) 5.Зарядно и дата кабел за сони ериксон (оригинални) -9лв (по отделно по 6лв.) 6.Спрян от продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 1.Кожени ръкавици (военни) размер XXL (но мисля , че са по-малки) - 10лв Може ли снимка на ръкавиците - никога не съм виждал "военни" ръкавици и не знам какво представляват? Модератор: Човекът е дал линк към всичките си снимки - не четете обявите през ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laichzeit92 Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 2.Тонколони - Продадени Link to comment Share on other sites More sharing options...
laichzeit92 Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 Корекция върху някои цени ! 1.Кожени ръкавици (военни) размер XXL (но мисля , че са по-малки) - 9лв. 4.Машинки и ролки за скейтборд на Dragon , малко карани от начинаещ, твърди хубави ролки - 18лв.(по отделно по 13лв.) 5.Зарядно и дата кабел за сони ериксон (оригинални) -9лв (по отделно по 6лв.) 7.Bluetooth - 4лв. (снимки при интерес) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.