Jump to content
BulForum.com

БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ 3800mW, 36dBi , WiFi антена

Recommended Posts

Мощен адаптер (3800mW) за прихващане и разкодиране на безжични WiFi b/g мрежи с 3 антени DIAMOND 360000N Поддръжка на 802.11B/G с трансфер на данни до 150Mb/s DIAMOND 360000N Ви осигурява безжична връзка за вашия компютър с всички налични рутери на разстояние до 4000 м. В свободните мрежи (на бензиностанции, кафета и др.)влизате безпроблемно, а за кодираните мрежи(WEP, WPA и WPA2), предлагаме диск за разбиване на паролите - напълно безплатно. Характеристики: Чипсет: Rallink 3070R (3800mW) и 36dBm излъчвана мощност Хваща сигнал от рутери на до 4000м разстояние (много зависи от особеностите на терена!) Ползване на интернет без пари от различни рутери ( Free Access Points, Хотели, Заведения, Обществени места, незащитени рутери и др. ) Разбиване на пароли на рутери с учебна цел с помощта на приложените в комплекта диск със софтуер и инструкции. Предимства: - Инсталира се на USB порт – не се разглобява компютъра. - Подходящ за Лаптопи. - Съвместим с: WindowsXP и 2000, Windows Vista, Windows 7, MAC OS и Linux (включително Back Track софтуер). Висока мощност: 3800mW Работни честоти: USA/Canada: 2.412-2.462GHz(CH1-CH11), Europe/Japan: 2.412-2.472GHz(CH1-CH13) DSSS/OFDM Технология Високоскоростна 54Mbps през USB 2.0, до 8 пъти по-бърза от USB 1.1 Високоскоростен трансвер на данни през 802.11b/g. В комплекта е включена широкоспектърна антена за по-добро прихващане. Високата мощност от 2500mW ви позволява да прихващате по-отдалечени мрежи - от 8 до 10 пъти по-далече от стандартен USB адаптер Поддръжка на 64/128-bit WEP криптиране, WPA, WPA2 Антена 36 dbi с форма на радар + още 2 антени Допълнителна информация: - Диск с драйвери за инсталация - Софтуер за разкодиране на пароли на рутери - BT3/BT4

цена 50 лева

за връзка skype:snowar19

[email protected]

За тази тема дойде рапорт със съдържание:

А дали ТОЗИ гарантира безплатния интернет, дето го предлага?

По този повод разгледах темата и забелязах още неща, за които е добре да се даде своевременно обяснение.

Понеже описанието на продукта е директен копи/пейст от място като това, точка 4 изисква ако се продават повече бройки от даден продукт - общата бройка да бъде написана в самата обява, така че моля това да се добави в първия пост.

Освен това понеже по стечение на обстоятелствата вече имам и такъв адаптер, закупен от DX, мисля че е редно да дам някои допълнителни разяснения. Реалната цена на адаптера е $22.70, което прави около 35 лв., което да кажем, че не прави кой знае колко по-малко от исканите 50 лв. от продавача, но нека се има предвид, че тези 4 км. обхват в практиката в градски условия просто няма как да се доближат и наполовина.

Думата ми е обаче за изречението от рапорта - с адаптера върви единствено един диск, който може да ви свърши работа единствено ако работите под Линукс. С други думи - опитът за хакване на защитени мрежи се осигурява само ако работите под Линукс, а и самият процес на хакване невинаги води до 100% успех. По тази причина рекламното изречение "безплатен интернет" трябва да се приема с известни резерви.

Да добавя, че по принцип с тоя анонс се има предвид, че може да напипате съседни безжични мрежи, които не са заключени. Пълно е с такива. Друг е въпроса колко и каква работа може да ви свършат. Разкодирането е сложна работа и малко хора биха могли да се възползват от такива опции.

Програмата за разкодирване работи и под Windows,

в комплекта има диск с драйвери

Експлоатацията на програмата е елементарно и то е приложено като обяснение в комплект с антената.

Обхвата на антената е при идаелни условия, ако някой може да пресметне какви са смущенията около неговата сграда нека помогне да го пресметнем за всеки клиент.

Наличните бройки на антени с които разполагам са само -2 бр.

Въпрос.

В момента разполагам на настолният комп с уай-фи кепчър флашка д-линк , не особено силна.

Купих я да хващам сигнал от заведение което е на около 50-60м но е слабичка и хваща сигнала с една 5-6% което не ме устройва. Към заведението няма пряка видимост (има 3-4 тухлени стени) ще ми върши ли работа антената която ти продаваш и с каква дължина е кабела ?

ПС : заведението и офиса ми са в една и съща сграда.

..............

Това мисля, че е достатъчно като обяснение, въпреки че се учудвам как са ти пратили софтуер под Windows, след като вече съм закупил поне 10 подобни на този адаптера, вкл. и същия модел, и на всеки един от тях описанието винаги е било на китайски, a в диска към съответния адаптер е имало единствено Beini или нещо подобно за Линукс. Адаптерите от този тип сами по себе си не са лоши и са доста по-мощни от USB стикчетата, но е добре данни от рода на "2000...3000...6000 mw" или пък "20...30...40 dBi" да не се приемат много на доверие, защото китайците редовно цитират разни цифри на продуктите си, които нямат много общо с реалността (като например тонколонки с големина 1 педя, но с надпис 2 Х 600W :P).

... ще ми върши ли работа антената която ти продаваш и с каква дължина е кабела ?

Да, подобен адаптер ще ти свърши работа, а по втория ти въпрос - ако вътре са сложили същия USB кабел, би трябвало да е 113 см, но нищо не ти пречи да използваш и по-дълъг.

Ъ, максималната мощност на УБС порт е 2500мВ. 3800 на кукуво лято.

Да не говорим, че в България позволеното е 20дБи, което е 100мВ.

А дори и да работи 3800, няма да има никакво значение, защото 99,99% от всички рутери са до 20дБи. Тоест, за да има ефект по-мощното вифи, трябва да има и също толкова мощен рутер.

Злобил, мога да ти помогна с оборудване спциално според твоя случай (разстояние, стени, разпределение и тн.).

Тъй като темата все още е отгоре, пускам нов пост, като предлагам да спрем с обсъжданията и да оставим в темата да пишат само хора, които се интересуват от конкретната покупка.

Кабела е стандартен около метър е дълъг,

а отностно упътването на БГ , аз съм го добавил към антената, не е изпратено от китай

има и упътване на английски.

Въпрос.

В момента разполагам на настолният комп с уай-фи кепчър флашка д-линк , не особено силна.

Купих я да хващам сигнал от заведение което е на около 50-60м но е слабичка и хваща сигнала с една 5-6% което не ме устройва. Към заведението няма пряка видимост (има 3-4 тухлени стени) ще ми върши ли работа антената която ти продаваш и с каква дължина е кабела ?

М предполагам че сигнала с тази антена трябва да е доста по-добър, кабела е дълъг около метър

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...