SupraTRD Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Здравейте! Продавам безжични слушалки Philips, които от доста време "събират прах" и не ги ползвам. Включвал съм ги не повече от 5-6 пъти и в момента са ми излишни. Преносната среда е FM като могат да работят на два различни канала , с цел да се избегнат паразитни шумове. При максимално усилен потенциометър се забелязва лек собствен шум, но не е нещо фатално. * Забележки - на снимките се виждат 1-2 драскотини, които и аз не знаех, че ги има - явно са се получили при ровене във шкафа, в който ги съхранявах. Друга забележка е липсата на декоративната "сламка", която покрива кабелчето, което служи за антена - гарантирам, че не се отразява по никакъв начин на излъчвания сигнал. Просто държи кабела изправен и се сваля при съхранение, но не успях д го открия.. Оригиналните батерии са презареждаеми, но не са в добра кондиция - никел-метал хидрид. Още от закупуването им не държаха много. Ползвах ги за безжичкната ми клавиатура и мишка, но и там не држаха мното , та са за смяна. Технически данни: Слушалки Philips SBCHC8440, безжични, зарядни батерии + зарядно у-во Philips SBCHC8440 Безжични HiFi слушалки С акумулаторна батерия Безжични Само си представете: без главоболия с кабелите и със свободата да се движите наоколо и да слушате музика с качествените безжични УКВ стерео слушалки. Може да забравите, че ги носите! •Настройка по 3 начина за по-плътно прилягане и по-добри баси •Леката конструкция увеличава удобството при продължително използване Максимално удоволствие от безжичното слушане •ALC помага за предотвратяване на забележими изкривявания на входните сигнали •32-милиметровата мембрана създава висококачествен звук Винаги готов •FM безжично предаване за свобода на движенията •Избирайте измежду 2 канала, за да минимизирате смущенията •Намалява разходите чрез използване на акумулаторни батерии Звук •Акустична система: Затворена •Честотен обхват: 10 - 20 000 Hz •Тип магнит: Неодимов •Чувствителност: 100 dB •Диаметър на високоговорителя: 32 мм Тунер/приемане/предаване •Отделяне между каналите: > 30 dB •Честота на пилотния тон: 19 kHz •Ефективен обхват: 100 м •Диапазон на носещата честота: 863,0 - 865,0 MHz •Модулация: FM •Брой канали: 2 Удобство •Индикатор за зареждане на батерията •Индикатор за изтощена батерия •Двойна PLL •Време на работа: +/- 15 часа •Автоматично изключване Мощност •Захранване на слушалките: 2 x 1,5 V NiMH R03/AAA •Захранване на предавателя: AC/DC адаптер 12 V/200 mA Слушалките съм ги купил за 96 лв. Моята цена е: 50 лв. с оригиналните батерии 55 лв. с оригиналните батерии + 2 нови , неразопаковани, презареждаеми ААА СНИМКИ: Слушалките се намират в Пловдив и при интерес могат да бъдат тествани. За останалите градове пращам с Еконт, с наложен платеж за сметка на купувача. Ако мислите, че цената е нереална, моля пишете ми ЛС! http://www.multirama.bg/product/4286/slushalki-philips-sbchc8440-00.html СПРЕНИ ОТ ПРОДАЖБА ЗАРАДИ ПРОБЛЕМ В ЗАРЕЖДАНЕТО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.