Jump to content
BulForum.com

Hipodil

I_am_weasel

Recommended Posts

Можеш :) Само че не знам на колко kb ;) Сигурно на 1кб/с :)

шейпнат си към този сайт - както и към techno-link :) та причината същата.

Na men ot dosta vreme hich ne mi dava da tocha ot mp3.online.bg

Vse kazva server busy. Gledal daje na samia site kazvat che sa zaeti mesta 20/30 ama na men ne mi dava. Edin priatel sashto na Evrocom kazva che si bachkalo normalno....t.e. 2-3kB/sec. Da imate logichno obiasnenie za tova? Inache kolkoto do Hypodil...neka. Ne kachvaite obache poslednia album deto daje oshte ne e izliazal mai. Mnogo sa drazna na taia Skakauec-mania. Drugo si beshe predi-5 otbrani maloumnika probutvat na cialoto daskalu niakva divotia. I lapetata sa kefat. Otde she znaiat te kak sa vkarva 10colova burgia vav funia... Eh 3ti klas.... Aide bratia sled lamiata!

Na men ot dosta vreme hich ne mi dava da tocha ot mp3.online.bg

Vse kazva server busy. Gledal daje na samia site kazvat che sa zaeti mesta 20/30 ama na men ne mi dava. Edin priatel sashto na Evrocom kazva che si bachkalo normalno....t.e. 2-3kB/sec. Da imate logichno obiasnenie za tova? Inache kolkoto do Hypodil...neka. Ne kachvaite obache poslednia album deto daje oshte ne e izliazal mai. Mnogo sa drazna na taia Skakauec-mania. Drugo si beshe predi-5 otbrani maloumnika probutvat na cialoto daskalu niakva divotia. I lapetata sa kefat. Otde she znaiat te kak sa vkarva 10colova burgia vav funia... Eh 3ti klas.... Aide bratia sled lamiata!

Getright, a? Я си виж connection details ;)

Tanku Dreamer.... Makar oshte da ne sam siguren che tva e problema. Ama kat sa poznavam se neshto tapo shte da e. A tva dosta tapo zvuchi. Aide bratia sled lamiata da i go zavrem v ustata!

-Da ama v koia ot trite?

-Parvo butai posle pitai!

Waitin for Hypo....se edno nikoga ne sam gi chuval...

az shte sym mnogo blagodaren za vsichko na hipodil

Мерис пичове, тамън щях да търся из евро нета албумите, че си ги имам само на касети, а кадетофона ми се струва много архивен вече. Страшни сте. Мислих от онлайн беге ама нейсе... проблемен ни е. Още веднъж мерси. Жалко само че станаха комерсиални пичовете, липсват ми старите им песни, ехххх не беше толкова отдавна :huh: .

Tva sas stavaneto komersialen e typ laf i obiknoveno ne zavisi tochno ot teb. Kaji mi kakvo se e promenilo v tiah realno? Spored men prosto Skakauec se populiarizira prekaleno. Sega vsichki pikliovci govoreshti si na nigga kakto i vsichki chiito muzikalni poznania se izcherpvat s Kamelia(ako izobshto ima takava...dano ne) si govoriat na uy. Problema e v reklamata. Muzikata im e sashtata obache se razprostrani adski mnogo i stava leko typo verno. Prosto i az sam sviknal tia det slushame Hypo da sme malko otbrani specialni idioti a ne vsichki nie celokupnia balgarski narod... No kakto dobre znaem-vsiako chudo za tri denia. Nadiavam se da stihne taia mania shtot to moje da bade pagubno za tiah. Ne viarvam da sa izgazarat ama znaish li...? Be za sia pia edna studena voda i chakam da izueze aubuma novia i she vidim daui she ima promena. Ako nema...nema se puashish kopeue!

dam prav si GeorgiK i az se iznervqm kato nai-golemiq 4algadjiq koito poznavam mi kaje "na tebe ne ti trebe joker" ama ako go pita6 idat kato ofci bqgat kato ofci sto e to ?? ... toi sus sigurnost nqma da kaje ofci ... oba4e slu6al bil hipodil ... ztztz ... no comment ... kakto i da e :angry:

Гадно е като всеки втори селянин знае за Скакауец. Че и в Слави отидоха, ужас. Той и Мишо Шамара беше готин преди Чики-на-на

• 1 year later...

много яко че си сетил да ги качиш щото хиподил са си яка група и сигурно имат много фенове.....малко са излагат на бирфеста ,щото не си пеят най-яките песнички ма ша са научат...хехехее

както и да е мн добре ша напражиш ако ги качиш

много яко че си сетил да ги качиш щото хиподил са си яка група и сигурно имат много фенове.....малко са излагат на бирфеста ,щото не си пеят най-яките песнички ма ша са научат...хехехее

както и да е мн добре ша напражиш ако ги качиш

ne se izlagat a prosto ne ima davat da peqt pesnite sas vulgarni tekstove. ako im ide6 na koncert v nqkoi klub 6e vidi6 4e tam si peqt si4ko

a za ka4vaneto super uploadvai si4ko :punk :punk :punk

За феновете на Хиподил - сайта им е готин, ето го.

Докато слушате може да четете текстовете на песните :punk

Мишо Шамара сигурно се е учил от тях.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...