Jump to content
BulForum.com

Продавам старичък компютър

Recommended Posts

Имам следната отлично работеща конфигурация, която не ми трябва обаче:

MB: Gigabyte GA-7VT600 - Цена: 20лв

CPU: AMD Sempron 2600+ - Цена: 10лв

AMD Athlon 1800+ + охлаждането му, което е супер тихо - Цена: 10лв

RAM: 1x DRAM Master DDR400 256MB PC3200 - Цена: 5лв

Blitz Value Plus Blitz Value Plus 512MB PC3200 DDR 400Mhz - Цена: 10лв

HDD: Excelstor J880 - Цена: 25лв Има няколко изолирани лоши сектора, но си работи без никакви проблеми.

GPU: ASUS Radeon 9550 - Цена: 20лв

PSU: ANS LC-B250ATX - Цена: 10лв Мисля (поне в сравнение с по-новата ми конфигурация), че като се пусне компютъра в началото му е малко шумен вентилатора, иначе няма проблеми.

CD R/RW Drive: LG GCE 8526b - Цена: 10лв Цена: 5лв

Кутия: COLORSIT MidT 8003 - Цена: 10лв

Снимка 1, Снимка 2.

Цена за всичко останало 110лв 70лв 65лв 60лв 20лв + подарък - мишка A4tech SWOP-53.

Всички компоненти са работещи и тествани. Давам 2 дни "money back" за всичко. Намират се в Пловдив и най-вероятно няма да се изпращат по куриер защото не ми се занимава, но ако някой вземе че се влюби, ще направя изключение.

За контакти: ЛС или 0885 77 23 96

Кутията е запазена и най-вероятно човека ще си я отнесе, но ми изпадна друга, в която може да се сложи всичко. Добавен е нов процесор, така, че пак се продава като цяла конфигурация, работеща и по желание може да дойде с чисто нов Windows XP. Нова цена на цялата конфигурация.

Захранващият кабел го подарих на приятел, затова се сваля от обявата. На негово място давам CD-то, като подарък ако се закупят всички останли компоненти

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...