ikin Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Подарявам код за играта "Сделка или не".Пуснах смс и ми изпратиха код който трябва да го регистрирам на сайта на играта ,но няма да го ползвам,нека някой ако иска да си пробва късмета Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 прати едно ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Подарявам код за играта "Сделка или не".Пуснах смс и ми изпратиха код който трябва да го регистрирам на сайта на играта ,но няма да го ползвам,нека някой ако иска да си пробва късмета Прати го на ЛС . Мерси П.П. Изпревариха ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Първия печели,темата е за затваряне: Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Благодаря, ако стане работата ще се реванширам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.