Breez Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Джобна печка за многократна употреба!С едно натискане течноста в пингвинчето се втърдява и то започва да отделя топлина в продължение на 20-25 мин.След употреба се потапя във вряла вода за около 5-7 мин. и е готово отново за употреба!Идеален подарък за хора чакащи по автобусните спирки и за такива разхождащи домашния любимец по време на студените зимни дни! Цена 8 лева имам 2 броя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted January 29, 2012 Author Share Posted January 29, 2012 Нова цена 7 лева за брой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Имам интерес, но колко пъти мога да го затопля и ползвам отново в последствие ? Надали е много, но все пак - горе-долу колко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted January 29, 2012 Author Share Posted January 29, 2012 Имам интерес, но колко пъти мога да го затопля и ползвам отново в последствие ? Надали е много, но все пак - горе-долу колко? Едната печка е запазена до утре!Доколкото знам може да се ползва неограничен брой пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Едната печка е запазена до утре!Доколкото знам може да се ползва неограничен брой пъти. Едната печка се продаде.Втората,която също беше запазена не беше потърсена от човека който я пожела.Мисля,че в това време ще бъде от полза на някого! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.