w00x Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Soltek FX5200 64MB DDR. В момента бачка на 320mHz/520mHz и няма нещо дето да ми лагва (което го играя, разбира се), като изключим Far Cry тя ако и Far Cry не насичаше.. сички такива щяхме да си земем Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 az sum s ATI radeon 9500 64 ram GYgABYTE i sum super dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 ASUS Radeon 9600XT ami k'vo da vi kaja?!......tova e kartata............ee pone zasega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 тц тц. гъзар. и от къде я поръча? да не си я зел от Newegg, че там гледах по 250$ ги раздаваха. аз предпочитам новия GF. Онлайн от ATI е поръчана, то иначе Build-by-ATI няма другаде откъде да се вземе - Канада или САЩ. Добре, че имам познати, които ще се прибират иначе доставката щеше да ми е колкото картата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 ami az sam s RADEON 9200SE 64MB isam dovolen.a FAR CRY mi raboti na medium detaiili perfectno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 az sam s Chinatech GForce MX 440 128mb mnogo sam dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Аз съм с Radeon 9000 128Мb и съм много доволен. Много и се кефих, когато повечето бяха с GF 4 MX и ми викаха "То същото.." . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 GB GF FX5900 XT......ами ....какво да ви кажа..само на JoroBoy.....това е картата.По добра в класа си няма засега.Това е единствената карта на Nvidia,която която бие Radeon в своя клас,а 9600XT e точно там... Поздрав KaiHansen Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 GB GF FX5900 XT......ами ....какво да ви кажа..само на JoroBoy.....това е картата.По добра в класа си няма засега.Това е единствената карта на Nvidia,която която бие Radeon в своя клас,а 9600XT e точно там... Поздрав KaiHansen <{POST_SNAPBACK}> FX 5900XT e po visok klas ot moia Radeon,moita e v klasa na 5800!!!No,ako triabvashe da izbiram kakva da si kupia m/u 9600XT i FX 5900XT bih izbral Radeon-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Az moje da sam si s GF4 MX440 64 Mb ama ne se oplakvam izob6to!!Igrite mi si varvqt perfektno bez da mi nasi4at! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 aahahah men malko me e sram da kaja kakva e moiata ,ama aide Az sam sas Riva TNT 2 16 MB ! Igrite ,koito igraia (a te v posledno vreme sa MNOGO malko) za tezi 16 MB na VGA-to varviat dobre , ta moga da kaja che sam dovlen ot kartata ! V smisal za tezi 16 MB ,kartata se darji dobre ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 аз съм с Ati Radeon 9600 Pro ми доволен съм си като няма пари за по-добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 GeForce4 440 MX. . Kato se ima predviv 4e NVidia napraviha TNT2, na koiato puskah GTA3 kvo pove4e da kaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 az minalata godina april si zeh novoto pc i ot togava sam si s Gigabyte radeon 9000 PRO II 128mb tv out dvi i t.n sam si mnoo dovolen ne 4e igraq igri 4at pat samo ama do sq nqma igra koqto da mi e nasekla na full details Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 izglejda plovdivskiq gamer e zadovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 тя ако и Far Cry не насичаше.. сички такива щяхме да си земем <{POST_SNAPBACK}> Що, бе w00x? Според мен не е лоша картата, може би защото не играя много игри... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Мойта е GF4 MX440 64MB 8x и нямам никъкви оплаквания от нея даже напротив работи перфектно прави над 7000 т. на 3D Mark а деже не е и "пържена" Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 FX 5900XT e po visok klas ot moia Radeon,moita e v klasa na 5800!!! Abe ne si mn prav, zashtoto 5800 e po-golqm klas...po-skoro 5700 e kartata, koqto e v klasa na radeona. Az ne sam dovolen ot kartata si r9000. V smisal, da podkarva igrite, no kogato ne sa na full i ne vijdam poslednite vazmojni efekti kak da sam dovolen. Estestveno upgrade...4akam da se prukne novoto otro4e na ATi s 16 conveyra i zanijeni 4estoti sprqmo XT. Ako e mn po-skupo ot x800 pro, zna4i shte vzema pro-to i shte si q modna do XT Platinium. TAZ za karti s 4ip na ATi nai-dobri sa powercolor...razli4na kato skorost pamet, po-dobro ohlajdane i oshte dr blaginki. No sam siguren, 4e i tazi, koqto si poru4al shte zadovoli jelaniqta ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 az minalata godina april si zeh novoto pc i ot togava sam si s Gigabyte radeon 9000 PRO II 128mb tv out dvi i t.n sam si mnoo dovolen ne 4e igraq igri 4at pat samo ama do sq nqma igra koqto da mi e nasekla na full details <{POST_SNAPBACK}> хмм Far Cry сичко на фул ? или може би Unreal 2004 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Мойта е GF4 MX440 64MB 8x и нямам никъкви оплаквания от нея даже напротив работи перфектно прави над 7000 т. на 3D Mark а деже не е и "пържена" <{POST_SNAPBACK}> При 3D Mark 2001 процесора е от много голямо значение. А на 2003 колко изкарва? little, ти игри играеш ли? Сигурно не много, ако въобще. Хубаво е като казвате, че сте много доволни от видео картата си, да споменавате за какво ползвате компютъра си. Игрите ви вървели на full details, но кои игри? Като казвате full details имате ли предвид antialiasing* и anisotropic filtering*? Има голяма разлика между full details и full details*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 блях-баси безсмислената анкете.немога да разбера-кои подяволите е доволен от картата си?!ебаси-аз поне не съм,предполагам че ще се задоволя с X800..ама с дървения Radeon 9200 с които съм в момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Original`Prankster Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Аз пък съм със VooDoo Banshee 16MB ! И съм си много добре с нея! Много си я обичам Веднъж си пуснах Warcraft III (Да! Наистина цъкам WC3 с тая карта!). Всичко беше много добре, докато не си направих и втория unit. . . Тогова стана като комикс. 1ва картинка - влизам на шепа заспали тролове, 2ра - троловета пак си спят, а от армийката ми няма ни вест ни кост. Всъщност само кости имаше. Anyway, твърдо и безпристрастно ДА! Edit: Сега като се замисля т'ва с лага е от 433mhzвия ми процесор. А т'ва, че не ми изкарва иконите за сградите и т.н. е от картата :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 A i az sam dovolen ot moqta GF2 256 32mb sdram i vse pak vur6i perfektna rabota a i az ne natovarvam mn videoto ako izklE4im filmite deto gi gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 блях-баси безсмислената анкете.немога да разбера-кои подяволите е доволен от картата си?!ебаси-аз поне не съм,предполагам че ще се задоволя с X800..ама с дървения Radeon 9200 с които съм в момента... <{POST_SNAPBACK}> Именно! Все едно да те питат пари имаш ли достатъчно? Още не искаш ли? Аз пък съм със VooDoo Banshee 16MB ! И съм си много добре с нея! Много си я обичам Веднъж си пуснах Warcraft III (Да! Наистина цъкам WC3 с тая карта!). Всичко беше много добре, докато не си направих и втория unit. . . Тогова стана като комикс. 1ва картинка - влизам на шепа заспали тролове, 2ра - троловета пак си спят, а от армийката ми няма ни вест ни кост. Всъщност само кости имаше. Anyway, твърдо и безпристрастно ДА! <{POST_SNAPBACK}> 3DFX наистина правеха хубави карти на времето, но уви това не им помогна да просъществуват.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 При 3D Mark 2001 процесора е от много голямо значение. А на 2003 колко изкарва?little, ти игри играеш ли? Сигурно не много, ако въобще. Хубаво е като казвате, че сте много доволни от видео картата си, да споменавате за какво ползвате компютъра си. <{POST_SNAPBACK}> Игри играя рядко и то не за друго ами просто не ми остава време иначе последно преди около месец изиграх FarCry(e определено не на full details) и не съм имал проблеми по време на играта А за това което правя на компютара ми е по важен процесора а не толкова видеокартата и затова не съм я сменил, но ако някой ден ми остане повече време за игри определено няма да съм с тази карта макар, че излизането на DOOM 3 май ще ме накара независимо от това дали имам или нямам време да сменя картата ако искам да се "насладя" на играта Тед Холеншед съобщи днес официалните изисквания за играта DooM 3, а именно: 1,5 GHz CPU, 384 MB RAM и графичната карта от GeForce 3, ATI RADEON 8500 генерация или по-добри. Това е абсолютният минимум. На твърдия диск новият хит заема 2 GB пространство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.